WildchildGR Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2016 Μία νέα μου σύνθεση...ελπίζω να σας αρέσει (σχόλια περί mixing/mastering ευπρόσδεκτα όπως πάντα) Guybrush Threepwood...mighty pirate!
gvour Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Για μειξη κλπ δεν ξερω αλλα το μουσικο μερος ειναι τοσο ομορφο. Εξαιρετος.
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Θα συμφωνήσω με τον gvour. Αυτό που με ενόχλησε (και σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες) είναι ότι ο μετρονόμος σου έχει περάσει στην ηχογράφηση. Τσέκαρέ το ;)
WildchildGR Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Χαίρομαι που σας άρεσε. Τον ήχο απ'το ρολόι τον άφησα επίτηδες μέσα... θα μπορούσε να μην υπάρχει όμως :) Guybrush Threepwood...mighty pirate!
gvour Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Ετσι μου μου φανηκε κι εμενα,οτι δηλ εγινε σκοπιμα και μου αρεσε,ειδικα στο φιναλε που σβηνει η μουσικη και ακουγεται ευκρινως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση