RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλά Χριστούγεννα. Μου αγόρασα για χριστουγεννιάτικο δώρο, αγιοβασιλιάτικη τελεκάστερ. https://www.thomann.de/gb/harley_benton_eguitar_kit_tstyle.htm Τώρα περιμένω να έρθει. Θα ενημερώσω. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
gvour Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Με το καλο να 'ρθει,να πεις εντυπωσεις και να βαλεις να ακουσουμε καμια πενια μολις μονταριστει. Καλα Χριστουγεννα!
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 περιμένουμε με το κουμπί στο χέρι ;D με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 πάντως και συ.... καταξοδεύτηκες... ;D με σήμα το μπιφτέκι
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 πάντως και συ.... καταξοδεύτηκες... ;D Δεν είναι καιρός για έξοδα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 θα τη λουστράρεις, ή θα την κρατήσεις όπως έρθει? με σήμα το μπιφτέκι
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 θα τη λουστράρεις, ή θα την κρατήσεις όπως έρθει? Ανάλογα την όρεξη. Έχω μεγάλα σχέδια. ΑΡΑ θα μείνει όπως θα έρθει ... O0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 και εγώ πάντα μεγάλα σχέδια έχω... :P με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 πάντως και συ.... καταξοδεύτηκες... ;D Μαζεύει για λάπτοπ....... ""Body: Solid wood (Wood colour may vary)"".......... όλα τα λεφτά... :D
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2016 Μαζεύει για λάπτοπ....... ""Body: Solid wood (Wood colour may vary)"".......... όλα τα λεφτά... :D Μια χαρά. Θα έχει solid ήχο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση