nicktgr15 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα. Ποια απο τις παραπανω προτείνετε; Εχετε χρησιμοποιησει καποια απο αυτες; Εντυπώσεις; Θελω να γραφω κιθαρα και ενα μικροφωνο σε laptop. Μου αρεσουν τα extra features της edirol αλλα δεν ξερω τι λεει απο ποιοτητα. Η m-audio κανει 100 ευρώ και οι αλλες 130. Ευχαριστώ.!
tugito Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Η Edirol θεωρείται η καλύτερη και ενα ακόμι πιο απίοστευτο μοντέλο θεωρείται το Edirol UA-25 αλλά πάει στα 250..
nicktgr15 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Και εμενα η edirol μου αρεσει. Απλα η συγκεκριμένη εχει midi in-out digital in-out , εφε και αλλα που συνανταμε σε ακριβοτερες καρτες. Γι αυτό λεω μηπως υστερεί σε κάποιο αλλο τομέα. Π.χ. έχει θόρυβο. Γιατι δεν αναφερει τιποτα για low noise κλπ. ενω στην Edirol UA-25 λέει "generates low noise". :?
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Επειδή και εγώ αυτόν τον καιρό έκανα μια έρευνα αγοράς για κάρτα USB σε laptop, κατέληξα σε αυτή http://www.thomann.de/gr/tascam_us144.htm Τσέκαρε την κι αυτή κοντά στις άλλες επιλογές σου.
nicktgr15 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Ναι, την εχω δει και την tascam. Πολυ καλή. Απλα νομιζω οτι αλλαζουμε κατηγορια και παμε στα ~200 ευρω απο τα ~100 που ειναι οι αλλες. Και εγω αυτη τη στιγμη επειδη μαζευτηκαν πολλα (midi controller, μικροφωνο) ψαχνω την πιο φθηνη αξιοπρεπη λυση. Το θεμα ειναι , μπορει η roland-edirol να προσφερει οσα και η tascam με 60 ευρω λιγοτερα; :wink: :?
boukas Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2007 Σε αυτά τα λεφτά και οι 3 καλές είναι με 1 μικρό προβάδισμα στην edirol. Πάρ' την και γιαυτό που την θες δεν θα χάσεις. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση