Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Λέω να πάρω ένα γιατί δε με βολέυει αυτό της πεταλίερας η του pc. Καμία πρόταση? Δε θέλω κανενα της πλάκας ούτε και κανενα Peterson

Δυστυχώς αυτές είναι οι επιλογές. 8)

Είτε ένα της πλάκας... είτε ένα Peterson. :P :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, κάπως σαν εσένα σκεφτόμουν μέχρι πριν λίγο καιρό, μέχρι που απέκτησα ένα Peterson. Η έκφραση 'αξίζει τα λεφτά του' δε λέει τίποτα. :wink: Η ακρίβεια σε σχέση με ένα κουρδιστήρι ακίδας είναι από άλλο γαλαξία.

Ακόμα πιο σοβαρά τώρα, τσέκαρε τα Boss και τα Korg. Μπορείς να βρεις στο ebay το κατηργημένο Korg DT-7 σε πολύ καλή τιμή, πολύ καλό κουρδιστήρι. :wink:

Επίσης μην τρελλαίνεσαι με το κόστος αγοράς, το κουρδιστήρι δεν είναι ένα ακόμα πεταλάκι που θα το βαρεθείς και θα το αλλάξεις σε 1 χρόνο. Ούτε και ο τρόπος που κουρδίζονται τα όργανα αλλάζει! Μπορείς να το κρατήσεις μια ζωή. :wink:

Δημοσιευμένο
Θα με πυροβολήσετε που είμαι κολλημένος με το πηρουνάκι και αυτί ?

Φαντάζομαι και τις αρμονικές με το πηρουνάκι τις φτιάχνεις ε; Ένας εσύ και ένας ο Έρικ. :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσιευμένο
Θα με πυροβολήσετε που είμαι κολλημένος με το πηρουνάκι και αυτί ?

Φαντάζομαι και τις αρμονικές με το πηρουνάκι τις φτιάχνεις ε; Ένας εσύ και ένας ο Έρικ. :lol: :lol: :lol: :lol:

Είστε κακοί,το πηρουνάκι άμα το βαρέσεις δυνατά και το κολλήσεις στο σκάφος ακούγεται μια χαρά.....και κουρδίζεις μια χαρά..

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...