TamTam Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ που μου ανοίξατε τα μάτια. Now it all makes sense: άλφον) είχε τιμή εκκίνησης (μόνο) 350 ευρώ, τη στιγμή που η Am St Strat του 2007 παίζει από 650 και πάνω... βήτον) μου έγραψε ότι είναι ΟΚ με την προσφορά μου στα 450 και ότι "καλά θα κάνω να βιαστώ γιατί του τη ζητάνε κι άλλοι" τρίτον) στο ίδιο μέηλ μου απάντησε ότι έχει και μία ... Tele - την οποία παραδόξως δεν έχει βάλει σε αγγελία, ενώ έχει βάλει άλλη μια Epiphone και την παρούσα "Strat". Μετά και από όσα γράψατε, είναι προφανές ότι ψάχνει για κορόιδα. Πάντως, του έκανα αναφορά στο site ότι είναι απάτη αυτό που ισχυρίζεται η αγγελία.
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα επιμείνω λίγο, μπορεί να μπερδεύτηκε (γιατί δεν ξέρει-ας του αφήσουμε το benefit of a doubt ;D) , και ενώ μιλάμε προφανώς για Highway one strat (αμερικάνικη) , να την περιέγραψε ως standard. To Truss rod είναι ένα θέμα, αλλά μπορεί να φταίει η λήψη , όπως π.χ. εδώ: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 και ενώ μιλάμε προφανώς για Highway one strat (αμερικάνικη) Σε καμία περίπτωση ;)
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Σε καμία περίπτωση ;) Η αλήθεια είναι ότι η φωτο δεν βοηθάει. Αλλά από μακρυά, ετσι μου φαίνεται. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Eκ πρώτης γρήγορης ματιάς στην εικόνα, κάποια πράγματα φαίνονται παράξενα. Έλειψη truss rod τρύπας στο headstock , παράξενο logo, παράξενο forearm contour, περίεργες αποστάσεις από τα dots του 12ου τάστου, το σχήμα του headstock +1000....με την σειρά μου να προσθέσω και τα string trees που δεν έχουν σχέση με τις Standard και Highway!
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Τι να πώ ΞΥΠΝΗΣΤΕ τον SF ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 βρε πού τα βλέπετε αυτά στη φωτογραφιούλα αυτή? με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 βρε πού τα βλέπετε αυτά στη φωτογραφιούλα αυτή? Το τσαγάκι σου το ήπιες ή ακόμα.....; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D >:D
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2016 Ο neck μαγνήτης είναι staggered ή μου φαίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση