menelaos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Κάνουμε πλάκα βέβαια.............. :( Πάντως πέραν του χαβαλέ εγώ αυτό το παίζω κάθε πρωί εφτά φορές για ζέσταμα.
ntadis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 ΠΩΠΩΠΩΩΩ πως το κανει αυτο.. 8O Μολις ξημερωσει θα παω να το παιξω κι εγω στο πιανο..[ή στη μελλοντικα] Μηπως εχει κανενας την παρτιτουρα απ' αυτο που παιζει,γιατι σε ενα σημειο μου ξεφευγουν κανα 2 νοτες? :D :D :D
vandergraaf Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Μηπως εχει κανενας την παρτιτουρα απ' αυτο που παιζει' date='γιατι σε ενα σημειο μου ξεφευγουν κανα 2 νοτες? :D :D :D[/quote'] Αμφιβάλλω αν έχει και ο ίδιος ο Μιχαλάκης παρτιτούρα... :lol: :lol: :lol:
boukas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Πάντως εκεί κάπου στην αρχή του 4ου λεπτού και στο τέλος που τραβάει σφαλιάρες στην κιθάρα πόσο γρήγορα το κάνει!!!! Speedακια πήρε;;; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
dimicupo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν ένα Video για να ανέβει η πίεση του dimicupo.:lol: Νο offence :wink: http://www.youtube.com/watch?v=tdKkY89_tRw Έτσι μια και το θέμα είναι για τιριλουλουτιρι :D Με το που ξύπνησα το είδα και όντως....τελικά είναι πιο πολλοί απ' ότι νομιζα...δώσε συντετεγμένες να στείλω ψεκαστικά ελικόπτερα......... :cry: :cry: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση