menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Ψιλοκουφή ερώτηση, αλλά τι μέτρο σας βγαίνει πιο αυθόρμητα όταν γράφετε μουσική; Ποστάρετε κι εδώ την απάντησή σας, για να μπορούμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον :P Εγώ ας πούμε συνήθως γράφω σε 3/4, οπότε μπορείτε να με λέτε γέρο και φλώρο :lol: :lol: :oops:
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς στα 8/4 θα μπει και το 4+4 και το 3+3+2 κλπ..... :)
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 4/4 περισσότερο αλλά μου αρέσουν και τα 3/4 5/4 6/4 :D :D You are wrong f**ked and overatted...
Pakos69 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 ή 4/4 ή 5/4...μου βγαίνει...κατά περίεργο τρόπο...βασικά άλλη 'πατέντα' που μ' αρέσει είναι σ' ένα riff-ακι που ακολουθει το μοτίβο 3 επαναλήψεις και την 4η κάτι διαφορετικό (συνήθως πέρασμα ή αλλαγή) να είναι στις 3 επαναλήψεις 4/4 και την τέταρτη να γίνετε 5/4...
gpiad Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 4/4 Πιο πολυ, αλλα με κατι πειραματισμους τωρα τελευταια τα 3/4 ειχαν χαβαλε και καλα αποτελεσματα 8)
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Ψιλοκουφή ερώτηση' date=' αλλά τι μέτρο σας βγαίνει πιο αυθόρμητα όταν γράφετε μουσική; Ποστάρετε κι εδώ την απάντησή σας, για να μπορούμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον :P Εγώ ας πούμε συνήθως γράφω σε 3/4, οπότε μπορείτε να με λέτε γέρο και φλώρο :lol: :lol: :oops:[/quote'] ......χε χε.....γεροφλώρε γίναμε δύο....χε χε Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
anaks Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γενικώς η μουσική είναι τετραμερής, με την εξής έννοια Ένα κομμάτι που είναι γραμμένο σε ¾ ή σε ο,τι άλλο μέτρο να είναι, αν προσέξετε συνήθως κάθε φράση του ολοκληρώνεται σε 4 ή 8 μέτρα. Παράδειγμα στο πιο γνωστό ελληνικό βαλς, ¶στα τα μαλλάκια σου, πάρτε την πρώτη φράση: «άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα» αν την τραγουδήσετε και τη μετρήσετε σωστά θα δείτε ότι αποτελείται από 8 μέτρα ¾ το καθένα. Για να δείτε ποιος είναι ο γεροφλώρος... :lol:
tassos1978 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Το πρώτο μέτρο που μου βγαίνει αυθόρμητα είναι το 8άρι. 3+3+2! Σε όγδοα βέβαια! https://www.youtube.com/@tassos1978/videos
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Γενικώς η μουσική είναι τετραμερής' date=' με την εξής έννοιαΈνα κομμάτι που είναι γραμμένο σε ¾ ή σε ο,τι άλλο μέτρο να είναι, αν προσέξετε συνήθως κάθε φράση του ολοκληρώνεται σε 4 ή 8 μέτρα. Παράδειγμα στο πιο γνωστό ελληνικό βαλς, ¶στα τα μαλλάκια σου, πάρτε την πρώτη φράση: «άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα» αν την τραγουδήσετε και τη μετρήσετε σωστά θα δείτε ότι αποτελείται από 8 μέτρα ¾ το καθένα. Για να δείτε ποιος είναι ο γεροφλώρος... :lol:[/quote'] ..ούχ...άμα πώ τι σκέφτομαι όποτε ακούω το παραπάνω τραγούδι,ο yameth θα μου χώσει ....τετραπλό zline.... :? :? :? :? :? :? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Πολλοί φλώροι μαζευτήκαμε δηλαδή ε;; :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση