bluesbrain Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, με 3 φίλους στήσαμε μια blues μπάντα. Αυτό είναι ένα δείγμα από τη ζωντανή ηχογράφηση μας στο 133 Studio στην Ηλιούπολη. Σχολιάστε ελεύθερα :) Η σελίδα της μπάντας στο fb https://www.facebook.com/theShadyRoots/ Φωνή - Αθηνά Τσιλιγκερίδου Μπάσο - Θανάσης Γκιουλέας Τύμπανα - Καναβάρης Γιώργος Κιθάρα - Χρυσόπουλος Γιώργος Ηχολήψία - Μιχάλης Σκαράκης
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλοί παιδιά. Μπράβο! Για νέα μπάντα το χετε. Ωραία η rhytm section, καλή κιθάρα και βέβαια (always the star) πάρα πολύ καλή φωνή. Αν μαζέψετε και την εμπειρία για το που "απλώνεστε", που "σφίγγετε", πως βγαίνει μπροστά ή δουλεύει πίσω η κιθάρα και πως αντιδρά η rhytm section σε αυτό, θα γίνετε καταπληκτικοί. Α, ναι. Φτιάξτε και δικά σας κομμάτια. Καλή επιτυχία Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
bluesbrain Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστούμε για τα σχόλια σου audiokosta, ο δρόμος της βελτίωσης δε τελειώνει ποτέ και έχουμε δρόμο να διανύσουμε :)
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Μπραβο, μου αρεσει το παιξιμο σου στα blues, κ η κοπελια ειναι καλη στα φωνητικα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
bluesbrain Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Μπραβο, μου αρεσει το παιξιμο σου στα blues, κ η κοπελια ειναι καλη στα φωνητικα. Ευχαριστούμε, η Αθηνά είναι το καμάρι του σχήματος, την ακούμε να τραγουδάει και παίζουμε και μεις καλύτερα !! :)
sotiroubas Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Γαμάτα λέμε! https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
bluesbrain Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Γαμάτα λέμε! Ευχαριστούμε!!!
Guru ez Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Συγχαρητήρια σε όλους, καλή συνέχεια και γερά στομάχια εύχομαι. Κατά τα λοιπά, είναι λίγο απαιτητικός 8) μεν-αλλά, όπως τα λέει ο audiokostas ;). The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
bluesbrain Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2016 Συγχαρητήρια σε όλους, καλή συνέχεια και γερά στομάχια εύχομαι. Κατά τα λοιπά, είναι λίγο απαιτητικός 8) μεν-αλλά, όπως τα λέει ο audiokostas ;). Ναι Ηλία, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, οποτε το κεφάλι κάτω και δουλειά :) . Επίσης ευχαριστώ για τη συμβουλη σου πριν καιρό για τον Pro JR, μου έλυσε τα χερια (στο εν λόγω βιντεο με αυτον εγραψα :-) )
geroyannis Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2016 Πολύ ωραίο φίλε μου. Έχεις κάποια εξήγηση γιατί η κιθάρα σου μου ακούγεται πιο πολύ σαν tele παρά strat;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση