dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 παραξεφύγαμε, αλλά εδώ ο Τζεφ είναι....άστο καλύτερα με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 η Les Paul μου θέλω να κάνει ΑΥΤΌ: Αυτό και αυτό? ;) Για κάποιο περίεργο λόγο η SG μου τα κάνει. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 και μια απλή tele τα κάνει. Όλα εξαρτώνται από το πόσο μπορεί να υπεροδηγηθεί ή είσοδος του ενισχυτή. Αν φουλάρεις το gain μπορείς να κάνεις τα ίδια. Όταν κατεβάσεις το ποτενσιόμετρο στην κιθάρα τότε χάνεται η υπεροδήγηση και έρχεται ο καθαρός ήχος. Φυσικά μπαίνουν και άλλες παράμετροι, όπως πόσο εύκολα σηκώνει την οδήγηση ο ενισχυτής κλπ, τι έξοδο έχουν οι μαγνήτες αλλα η αρχή είναι η ίδια. Και αν έχεις έναν πολύ καθαρό ενισχυτή που σημαίνει ότι έχει μεγάλα περιθώρια υπερφόρτωσης τότε θες ένα πετάλι, και μετά ξαναγίνεται το ίδιο. με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 και μια απλή tele τα κάνει. Άκουσε στο 0:54 τι μπορούν να κάνουν 2 vol σε μια Strat. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση