TheA;ex21gr Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Επιστρέφω μετά το πρώτο μου cover του Hallowed Be Thy Name ( Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name (Cover) in Show off - Page 1 of 2 ) με νέο cover των Iron Maiden, το The Trooper ! Όλες οι κριτικές δεκτές, πρόσεξα λίγο περισσότερο με την μίξη αυτή τη φορά, περιμένω απόψεις ;)
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Πάρα πολύ ωραίο φίλε, μπράβο!!! 8) 8) 8) Σε κάποιες στιγμές στο σόλο αισθάνθηκα ότι κάπως σαν να ξεκουρδιζόταν λίγο η κιθάρα...δεν ξέρω μήπως ήταν ιδέα μου. Ίσως να μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση επειδή ακουγόταν και το original από κάτω οπότε κάποια μικροδιαφορά θα είχαν σίγουρα οι κιθάρες ως προς το κούρδισμα. ;)
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλός. Γιατί δεν χρησιμοποίησες κάποιο από τα 8000 μπακιντράκια που κυκλοφορούν στο ιντερνέτι? Α και ήθελα το μπάσο με λίγο περισσότερο όγκο γιατί άκουγα συνεχώς μόνο αυτό το ντίρλι ντίρλι ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση