Βοσκός Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Moνο εγω παρατηρω ενα καρτελακι που εξεχει απο το καπελο του κυριου?
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Moνο εγω παρατηρω ενα καρτελακι που εξεχει απο το καπελο του κυριου? Και εγω το είδα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ ;D τώρα πρόσφατα έχεις πάθει κάτι με τις βιντατζιές ε? ;D με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 τώρα πρόσφατα έχεις πάθει κάτι με τις βιντατζιές ε? ;D Μπά από όσο τον θυμάμαι, το χε. ;D ;D ;D Προσωπικά μου αρέσει που (στατιστικά αν το δεις ακόμα και εδώ ) γενικά δεν προτιμώνται οι βινταζιές. Ετσι αγοράζω ακόμα φθηνά ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Μπά από όσο τον θυμάμαι, το χε. ;D ;D ;D Προσωπικά μου αρέσει που (στατιστικά αν το δεις ακόμα και εδώ ) γενικά δεν προτιμώνται οι βινταζιές. Ετσι αγοράζω ακόμα φθηνά ;D ;D ;D ;D ;D ;D that makes two of us..... ;) με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Βρήκα πρόσφατα σε ένα φωτογραφείο new old stock σφραγισμένες κασέτες χρωμίου. 0,50 € η μια. Πήρα…..50! Ο Άνθρωπος δάκρυσε…..με αγκάλιασε και μου έκανε ΔΩΡΟ άλλες 10! ;D ;D ;D ;D ;D ;D (Για πέταμα τις είχε) ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 περίπου το ίδιο, όταν πριν από 10 σχεδόν χρόνια πήρα από ένα cdπωλείο (τότε ακόμα υπήρχαν) ό,τι στοκ είχε σε DAT. (μέχρι να πληρώσω ο ιδιοκτήτης κοίταζε το παιδί στο ταμείο και του έκλεινε το μάτι με νόημα...) ;D με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 περίπου το ίδιο, όταν πριν από 10 σχεδόν χρόνια πήρα από ένα cdπωλείο (τότε ακόμα υπήρχαν) ό,τι στοκ είχε σε DAT. (μέχρι να πληρώσω ο ιδιοκτήτης κοίταζε το παιδί στο ταμείο και του έκλεινε το μάτι με νόημα...) ;D Είσαι ο δεύτερος που γνωρίζω που χρησιμοποιεί ακόμα dat. Εσύ και ένας βλαμμένος ;D φίλος μου, που φυσικά έχει και dcc. ;D Εγώ από αυτά τα ΠΣιφιακά (του >:D) κράτησα μόνο το Mini disc ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Είσαι ο δεύτερος που γνωρίζω που χρησιμοποιεί ακόμα dat. Εσύ και ένας βλαμμένος ;D φίλος μου, που φυσικά έχει και dcc. ;D Εγώ από αυτά τα ΠΣιφιακά (του >:D) κράτησα μόνο το Mini disc ;D ;D πσηφιακά κσεπσηφιακά προχτές ψώνισα ένα δεύτερο minidisk. Dcc περιμένω να βρεθεί καμιά ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Το έχω απωθημένο. Προχτές πήρα καινούργιο κασετόφωνο.... όσο για το dat είναι το αγαπημένο μου ! (και εννοείται δεν ήμουν ποτέ χρήστης. Αγόρασα πρώτη φορά το 2005, όταν πλέον δεν τα ήθελε κανείς. με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Προχτές πήρα καινούργιο κασετόφωνο.... Τι πήρες, αν δεν γίνομαι αδιάκριτος; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση