schreivox Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ που παίζω με το tech 21 blonde (που είναι αυτό που το american sound κοπιάρει) κάνω ωραίο stacking με το od 3 ή το ep booster.
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ που παίζω με το tech 21 blonde (που είναι αυτό που το american sound κοπιάρει) κάνω ωραίο stacking με το od 3 ή το ep booster. λες να τσιμπησω κανα Boss δηλ.Ποσο περιπου βγαινει αυτο μεταχειρισμενο γνωριζεις?Αν δεν κανω λαθος και αυτο ειναι transparent πεταλι? Fuzzz Offff!!!!
schreivox Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω. Θα σου έλεγα απαραιτήτως να δοκιμάσεις πρώτα. Και θεωρώ καλή επιλογή και το soul food που παρέθεσες στην αρχή κι ας μην το έχω παίξει.
funkysoul Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2016 εδω και 3-4 χρονια πουσαρω ολα τα overdrive και ts πεταλιαμου με το joyo sweet baby με πολυ καλα αποτελεσματα.πεταλια κ πεταλια περασαν και μονο αυτο μενει παντα για την ιδια δουλεια.τωρα το εχω μαζι με ενα east river drive ehx και την εχω κατα βρει. papa don't take no mess!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση