george956 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Χρειαζομαι μια καρτουλα να τη χρησιμοποιησω με ενα λαπτοπ για καποιες ηχογραφησεις εκτος home studio. Εχω καταληξει σε αυτες τις τρεις γυρω στα 100 ευρω, ποια απο ολες προτεινετε οσον αφορα προενισχυτες;.. Θα μετρησει θετικα και η υποστηριξη σε drivers για windows 7, 8, 10 καθως και αν αυτοι εχουν θεματακια στη λειτουργια τους. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 εμένα η 2ι6 έκατσε στα 7 άψογα ! και από οποιαδήποτε άλλη άποψη επίσης. (δεν θυμάμαι πλέον γιατί είχα απκλείσει τις άλλες) με σήμα το μπιφτέκι
george956 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 εμένα η 2ι6 έκατσε στα 7 άψογα ! και από οποιαδήποτε άλλη άποψη επίσης. (δεν θυμάμαι πλέον γιατί είχα απκλείσει τις άλλες) Απο προενισχυτες πως την κοβεις, ειδικα σε ηχογραφησεις απο μικροφωνα;.. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ρίξε μιά ματιά στην παρακάτω, είναι δοκιμασμένη όσον αφορά τους drivers. Roland UA-22 DUO-CAPTURE EX
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Απο προενισχυτες πως την κοβεις, ειδικα σε ηχογραφησεις απο μικροφωνα;.. δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ αξιόλογοι για τα λεφτά της. με σήμα το μπιφτέκι
george956 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ρίξε μιά ματιά στην παρακάτω, είναι δοκιμασμένη όσον αφορά τους drivers. Roland UA-22 DUO-CAPTURE EX Ευχαριστω, φαινεται καλη αλλα υπερβαινει κατα πολυ το μπατζετ μου... Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
haaru Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα την 2Ι2 πρόσφατα. Πολύ καλή ποιοτικά (κατασκευή και ήχος), την έχω δοκιμάσει με μπάσο και πλήκτρα μ'εχρι στιγμής. Άμεση αναγνώριση σε Windows 10
george956 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα την 2Ι2 πρόσφατα. Πολύ καλή ποιοτικά (κατασκευή και ήχος), την έχω δοκιμάσει με μπάσο και πλήκτρα μ'εχρι στιγμής. Άμεση αναγνώριση σε Windows 10 Μαλλον σε αυτην καταληγω κι εγω, να 'σαι καλα. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
Βοσκός Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 ΔΙαβασα καποιες κριτικες για την Ur22 οτι ειχε καποια θεματα με dropouts και στο gain. Εχει κανεις εμπειρια; γιατι σκεφτομαι να την αγορασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση