tuxdrum Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Οοοοοοκ κάπως έτσι χάνεται η μπάλα :) :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα...
ReCoC Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Αν σας έκανε εντύπωση η 21χρονή ακούστε τώρα και τα 17χρονα!! www.myspace.com/carbonatedlemonade Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω πως γράφουν τέτοια κομμάτια σε τέτοια ηλικία! ΟΥΦ! Ανακουφίστικα! Τώρα μπορώ να αυτοκτονίσω ήρεμος! Free thinkers are dangerous...
SynthetiK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Σε οποιον αρεσει ο synthpop/dark electro ηχος,εχω τσεκαρει τους εξης στο myspace... ASTRALON www.myspace.com/astralonn NOTTE www.myspace.com/nottemusic DECODE www.myspace.com/decodeband Πολυ καλοι ολοι τους! P>Come Closer and See!
SONICSPOT Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 cool stuff... ead, Follow or Get out of the way !!
belalik Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 alternative ήχος, δικές τους συνθέσεις και αγγλικός στίχος ... Οι παρακάτω: www.myspace.com/thedfault www.myspace.com/themodelspy Καλοί φίλοι και οι δυο... Ελπίζω να σας αρέσουν
zade Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 τσεκαρετε και αυτο...και πειτε και καμια γνωμη www.myspace.com/delightfultheband
tugito Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 www.myspace.com/tugito Τα λόγια είναι περιττά! (χοχο)
Steve Lado Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 alternative ήχος' date=' δικές τους συνθέσεις και αγγλικός στίχος ... Οι παρακάτω: www.myspace.com/thedfault www.myspace.com/themodelspy Καλοί φίλοι και οι δυο... Ελπίζω να σας αρέσουν[/quote'] Στους Model Spy εχω κανει την παραγωγη εγω......ειναι και εμενα καλοι φιλοι και πολυ καλα παιδια! Αξιζουν Παιζουν live την κυριακη....καλη επιτυχια guys!!
belalik Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Στους Model Spy εχω κανει την παραγωγη εγω......ειναι και εμενα καλοι φιλοι και πολυ καλα παιδια! Αξιζουν Παιζουν live την κυριακη....καλη επιτυχια guys!! To ξέρω το live, αλλά δεν είμαι Αθήνα και δεν θα μπορέσω να έρθω δυστυχώς.. Καλή τύχη πέστους, και χαιρετίσματα στον Βαγγέλη από το Θωμά πέστου :) ... t.
aenima Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 www.myspace.com/addtheriver ή www.addtheriver.com www.myspace.com/yellowdevilsauce fingers deep within the borderline...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση