RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει, ενδιαφέρουσα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει, ενδιαφέρουσα. Η επιρροή του πατέρα προφανής When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω νομιζα οτι τραγουδουσε ο ΣΤΙΝΓΚ! ;D ;D Του μοιαζει κι ολας...παιζει και το,ΙΔΙΟ,μπασο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Απίστευτος κλώνος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Sting είναι άνδρας και η κόρη του …γυναίκα. ;D ;D ;D ;D ;D Δεν μου άρεσε καθόλου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί ρε παιδιά? Γιατί να μην μοιάζει του μπαμπά? με σήμα το μπιφτέκι
nasokosm Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Απίστευτος κλώνος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Sting είναι άνδρας και η κόρη του …γυναίκα. ;D ;D ;D ;D ;D Δεν μου άρεσε καθόλου. Προσπαθεί να μοιάσει του πατέρα και βγάζει μια ανωριμότητα ίσως έτσι να ήταν και αυτός στα πολύ νιάτα του Εξη χορδές και ειναι πολλές
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει ρε παιδιά. Είναι φυσιολογικό. Τεράστια η σκιά του Sting. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Του μοιαζει κι ολας...παιζει και το,ΙΔΙΟ,μπασο... .....phrasing, φωνή, εκφράσεις, παραγωγή. Τα ριξε ( ; ) όλα τα χαρτιά από την αρχή στο τραπέζι. ;) Ίδωμεν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση