DimitriosUK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εγω συνηθως την πεφτω μεταξυ 3-4 τα ξημερωματα(το διαζυγιο πλησιαζει :lol: ) και σηκωνομαι το αργοτερο 10 με 11.Τον τελευταιο μηνα,επειδη εκατσε και μι α 15ημερη αδεια 8) συνηθισα να κοιμαμαι κατα τις 4-5 :!: .Βεβαια οτι ωρα και να κοιμηθω δεν μπορω να μεινω στο κρεβατι πανω απο 7 ωρες.Το καλο ειναι οτι στη δουλεια μπορω να παω σχεδον ο,τι ωρα θελω 8) . Υ.Γ. Μεσημεριανος υπνος????? Τι 'ν τουτο :?: http://www.myspace.com/jimmylahanis
Alex-is Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 7-9 h κ 10 το πρωι την πεφτω..στις 5 το νωριτερο που μπορω... αλλα πολλα προβληματα δημιουργει αυτη η κατασταση ρε γμτ... www.myspace.com/alexiguitar
Alex-is Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Αν δε δω πρωινες ειδησεις, ποτέ υπνος! www.myspace.com/alexiguitar
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 I'm proud to report that I've been up since 10.50 this morning. (clap your hands in awe)
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Παιδιά, σόρρυ που κάνω τρελό φλασ-μπακ.... Αλλά μιας και θέλω να ρυθμίσω τα ωράρια μου... Είναι δυνατό να μπεί μια ψηφοφορία πάνω στο εν λόγω θέμα? :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση