cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Εντάξει δεν είναι το είδος μου (παρ'όλο που σχεδόν όλοι "κρύβουμε" έναν τουρκόγυφτο μέσα μας... ;) ;D ) αλλά δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στον μάστορα.....Το όνομα αυτού, Elman Namazoglu από το Αζερμπαϊτζάν. Παρεμπιπτόντως, το είδα (και έπαθα ένα μικρό ταράκουλο...) στην σελίδα του Greg koch στο facebook......:-X
Holystone Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o Your Ear Rulez!
george956 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Εντάξει δεν είναι το είδος μου (παρ'όλο που σχεδόν όλοι "κρύβουμε" έναν τουρκόγυφτο μέσα μας... ;) ;D ) αλλά δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στον μάστορα.....Το όνομα αυτού, Elman Namazoglu από το Αζερμπαϊτζάν. Παρεμπιπτόντως, το είδα (και έπαθα ένα μικρό ταράκουλο...) στην σελίδα του Greg koch στο facebook......:-X Παιχταρας! χρησιμοποιει το τρεμολο για να παιζει μορια, θελει μεγαλη εξασκηση. Εν τουτοις δεν ειναι ο μονος, υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παιχταραδες σε αυτο το ειδος. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o Έχω μια κάποια μικρή περιέργεια πως θα ακούγεται με "κάμποσο" Distortion..... ::) :P ;D Παιχταρας! χρησιμοποιει το τρεμολο για να παιζει μορια, θελει μεγαλη εξασκηση. Έτσι! Εν τουτοις δεν ειναι ο μονος, υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παιχταραδες σε αυτο το ειδος. Ναι εντάξει δεν αντιλέγω, απλώς εγώ δεν έχω ακούσει πολλά από το συγκεκριμένο είδος, πάντως ο συγκεκριμένος μουσικός με εντυπωσίασε! Άσχετο-σχετικό....Πριν λίγες μέρες κοντα στο σπίτι μου (500 μέτρα) "είχαμε" το γλέντι ενός Ρομά γύφτικου... γάμου (Γιδάς έννεκεν...). Κιθάρα-τύμπανα-αρμόνιο-κλαρίνο, έ λοιπόν βγήκα στο μπαλκόνι να ακούσω καλύτερα και την καταβρήκα για πολύ ώρα, γιατί ο κιθαρίστας έσπερνε, ο άνθρωπός πραγματικά "κεντούσε".... Υ.Γ. Για την παραπάνω πρόταση, δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια! ::) :-X
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o Yolana ρουσικο πραγμα,απο τα 70s εγγυημενοι οι τρεις ποντοι action & 14αρες flat.. Τις βρισκεις στο ebay γυρω στο διακοσαρι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kardc Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Yolana Jolana ρουσικο πραγμα,απο τα 70s εγγυημενοι οι τρεις ποντοι action & 14αρες flat.. Πλακα πλακα συνεχίζεται ακομα το brand | Jolana Guitars Ε και παιχτουρα ο ανθρωπος..
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Guru Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Αυτό το σόλο που παίζει με κάτι μοιάζει ή νομίζω;
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Αυτό το σόλο που παίζει με κάτι μοιάζει ή νομίζω;... ;D ;D ;D Υπερβολές...... ::) ;D ;D ;D Υπονοείς something, Mr Χναράκης....? :-X >:D
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Guru Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Υπερβολές...... ::) ;D ;D ;D Είπα κι εγώ ::) Υπονοείς something, Mr Χναράκης....? :-X >:DΌχι όχι, εγώ δεν ξέρω απ'αυτά, δεν έχω καμία σχέση με μουσική, έτσι για πλάκα το είπα ::)
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Ενας μεσος μπουζουξης ειναι απείρως καλυτερος. και ο ηχος του μ αυτη τη φρεγάτα ντιπ μάπα. Αλλα ο παίκτης σωστός. με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση