Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

O Hammett πάλι εκτός τόπου και χρόνου. ;D

ΕΙχα πετυχει καποια στιγμη ενα βιντεο με τον Trujillo (ο οποιος παιζει και flamenco Κιθαρα) να παιζει σε μια ακουστικη και να εχουν κουφαθει ολοι! Ο Hetfield κατενθουσιασμενος μετουσιωσε ενα μερος απο αυτο που επαιζε ο Trujilo σε riff, o Hammet απλα εστεκε και κοιταζε...

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Και το τρίτο κομμάτι από τον δίσκο..Με την πρώτη ακρόαση ενώ ξεκινάει καλά μετά μου φάνηκε ψιλοαδιάφορο εώς βαρετό.

Δημοσιευμένο

μ αρέσει αρκετά, μετά το σόλο στο 04:05 περίπου κορυφώνει πολύ ωραία

εντελώς μεηντενικη δισολία  ;D

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Δημοσιευμένο

Ξαναζεσταμενο φαγητο.Αδιαφορο εντελως.Η μπαρα ειναι πολυ ψηλα γι αυτη τη μπαντα οποτε...Που ειναι τα ριφφ που ειναι το tone id στις κιθαρες που ειναι οι μπασογραμμες...που ειναι οι δυναμικες στη δομη...υπαρχει ενας φρενηρης ρυθμος αδιαφορος.Καλπαζουν πανω στο πτωμα τους...οσο και να καλπαζουν δεν παει πουθενα...

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Δημοσιευμένο

Εμένα πάντως μου έχουν αρέσει και τα τρία καινούρια κομμάτια. Τώρα εάν συγκρίνουμε με προ Black Album εποχή εντάξει δεν είναι το ίδιο... ;)

Υ.Γ.: Θα τολμήσω μάλιστα να πω ότι και το Death Magnetic και τα κομμάτια που έχω ακούσει από τον καινούριο δίσκο μου θυμίζουν αρκετά τον And Justice For All...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...