Vasilis Psarakis Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα η εργαλειο προγραμματος να διορθωνει το φαλτσο φωνης κατα την ηχογραφηση..... Ευχαριστω..
akis_pan Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 Nαι,λεγεται autotune. :) Μόνο ΘΡΑΣ...
Vasilis Psarakis Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 OP Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου.......
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 Guru Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2016 επίσης το κλασικό Melodyne της Celemony Celemony | What is Melodyne? και το ευκολόχρηστο Tune της Waves... Waves Tune Vocal Pitch Correction Plugin | Waves δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου....... Νίκο, πολύ εύκολα ικανοποιείσαι ..... ;D Το θες για live ή για διορθώσεις στο studio ; Για τι budget μιλάμε; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
akis_pan Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Νίκο, πολύ εύκολα ικανοποιείσαι ..... ;D Το θες για live ή για διορθώσεις στο studio ; Για τι budget μιλάμε; Ειπε ηδη τι το θελει,δεν καταλαβα την ειρωνεια... >:( "Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα η εργαλειο προγραμματος να διορθωνει το φαλτσο φωνης κατα την ηχογραφηση....." Μόνο ΘΡΑΣ...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Ειπε ηδη τι το θελει,δεν καταλαβα την ειρωνεια... >:( "Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα η εργαλειο προγραμματος να διορθωνει το φαλτσο φωνης κατα την ηχογραφηση....." Ω Μάστελ Πο, χαβ πισ ιν γιολ χαλτ εντ γιολ ασ γουιρ φόρροου .... ή άλλως ήρεμα Joe, δεν θα τσακωθούμε κιόλας. ;D Εσύ καλά έκανες αλλά ο Νίκος με ελάχιστες (μονολεκτικές) πληροφορίες για κάτι που δεν ήξερε καθόλου, είπε "φχαριστώ, να στε καλά, τα μαθα και πάω παρακάτω". Από την άλλη, αν όλοι είναι ευτυχισμένοι, ποιος είμαι γω να διαφωνήσω Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
akis_pan Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Ω Μάστελ Πο, χαβ πισ ιν γιολ χαλτ εντ γιολ ασ γουιρ φόρροου .... ή άλλως ήρεμα Joe, δεν θα τσακωθούμε κιόλας. ;D Εσύ καλά έκανες αλλά ο Νίκος με ελάχιστες (μονολεκτικές) πληροφορίες για κάτι που δεν ήξερε καθόλου, είπε "φχαριστώ, να στε καλά, τα μαθα και πάω παρακάτω". Από την άλλη, αν όλοι είναι ευτυχισμένοι, ποιος είμαι γω να διαφωνήσω Οχι,ενταξει σιγα μην τσακωθουμε κιολας,απλα οπως διαβασα το μην,νομισα οτι ειρωνευτηκες τη δικη μου απαντηση .Απο εμενα οκ. Μόνο ΘΡΑΣ...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Guru Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2016 Ειπε ηδη τι το θελει,δεν καταλαβα την ειρωνεια... >:( "Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο προγραμμα η εργαλειο προγραμματος να διορθωνει το φαλτσο φωνης κατα την ηχογραφηση....." το tune κατά την ηχογράφηση είναι (κατά κανόνα) από "άτοπο" έως "ηλίθιο" ως πρακτική (κατ ελάχιστον άσκοπο το να διακινδυνεύσεις σε μεγάλο βαθμό να καταγράψεις artifacts που μετά δεν μπορείς να διορθώσεις)... οπότε ή (όπως εγώ και συ μάλλον) "μεταφράζεις αυτόματα" (βιαστικά ίσως) ως λάθος εκφραστικά δοσμένη την ερώτηση και δίνεις τις καλύτερες (κατ εσέ) επιλογές, που κατόπιν με μια απλή μετάβαση στα sites των κατασκευαστών ο ερωτών θα βρει το κατάλληλο γι αυτόν (ότι και να εννοούσε), η ασχολείσαι περισσότερο σε δεύτερο χρόνο, ζητώντας διευκρινήσεις και βάζοντάς το θέμα στην σωστή του διάσταση εξ αρχής, όπως ο Κώστας και ο minoru (πράμα που προτιμάται σαφώς)... Το θες για live ή για διορθώσεις στο studio ; Για τι budget μιλάμε; το να είμαστε με το σπαθί έξω από το θηκάρι, μόνο δημιουργικό δεν είναι... και σε τεχνικές κουβέντες δεν έχει και πλάκα... ;) :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση