pericles Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Ξερω οτι το εχω ξανανεβασει.Αλλα οσο και να το βλεπω δεν το χορταινω, Η απολυτη Ψυχεδελικη ροκ μπαντα σε ενα απο τα καλυτερα της live με 5 κομματια παιγμενα σαν να ειναι στο δισκο για την Δανεζικη τηλεοραση το 1971. Οι ανθρωποι εκτος απο συνθετες παιχταραδες ειναι και φοβεροι περφορμερ αλλοι γιατι τα χωνουν και αλλοι γιατι απλα γεμιζουν το παλκο με την παρουσια τους και την απιστευτη τεχνη τους. Κιολα αυτα με ενα Hammond ,2 Gibson , 1 Fender Precision και 3-4 Fender ενισχυτες+ενα talk box .Για τον ντραμμερ τι να πουμε τα ζουσε τα κομματια και παντα ειχε ΤΟΝ ΗΧΟ !!Απολαυστε τους οπως τους απηλαυσαν και οι μετρημενοι και προφανως διαλεγμενοι θεατες με κατανυξη. :)
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 Έπος! Καλά που το ανέβασες Περικλη γιατι δεν το χα υποψιν μου, μαγεία! Ευχαριστούμε!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
pericles Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 Kαι αυτο το εχω ξανανεβασει.Η μπαντα με τους 3 βασικους (Ιngle ,Dorman ,Bushy + 2 session ) μετα απο26 χρονια (1997) αποδιδει τα μεγιστα με ενα κομματι πραγματικο αριστουργημα τοσο παλιο και τοσο επικαιρο :in the time of our lives. Aφιερωμενο στον AUDITORY!!
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 εξαιρετικές συγκυρίες. Σε ευχαριστούμε ;) με σήμα το μπιφτέκι
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2016 Kαι αυτο το εχω ξανανεβασει.Η μπαντα με τους 3 βασικους (Ιngle ,Dorman ,Bushy + 2 session ) μετα απο26 χρονια (1997) αποδιδει τα μεγιστα με ενα κομματι πραγματικο αριστουργημα τοσο παλιο και τοσο επικαιρο :in the time of our lives. Aφιερωμενο στον AUDITORY!! Εξαιρετικό! Σε μεγάλη φορμα παρα τα χρονια που πέρασαν! Thanks Περικλή!!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση