dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 εμένα ο προβληματισμός μου είναι με τι να συνδυάσω τον NF του bIll Lawrence που έχω bridge. Η εύκολη λύση είναι σίγουρα ένας NF neck αλλά έλα που μου αρέσει ο ήχος του single έστω φτηνού που φοράει τώρα.... Πάντως αυτοί οι tv jones ακούγονται φοβερά. με σήμα το μπιφτέκι
nklshp Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 εμένα ο προβληματισμός μου είναι με τι να συνδυάσω τον NF του bIll Lawrence που έχω bridge. Η εύκολη λύση είναι σίγουρα ένας NF neck αλλά έλα που μου αρέσει ο ήχος του single έστω φτηνού που φοράει τώρα.... Πάντως αυτοί οι tv jones ακούγονται φοβερά. Συναρμολογω για πρώτη φορά και γω μια tele partcaster( είχα 52 reissue). Ενώ προσπαθω να ακολουθήσω τα vintage specs με εξαίρεση τα ταστα και το radius (θέλω medium jumbo και 9,5), έχω κολλήσει με τους tv jones (απο το you tube)...και σκέφτηκα να βάλω έναν στον neck.
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 medium jumbo και 9.5 αν δεν κάνω λάθος φοράει η δικιά μου deluxe. Αλλά τώρα μιλάω για την απλή. Αν πάρεις τελικά tv jones πες μας από πού και πως θα κάτσει στο neck. με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 να κι οι μονοί http://www.tvjones.com/starwood-tele-pickups.html με σήμα το μπιφτέκι
nklshp Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 medium jumbo και 9.5 αν δεν κάνω λάθος φοράει η δικιά μου deluxe. Αλλά τώρα μιλάω για την απλή. Αν πάρεις τελικά tv jones πες μας από πού και πως θα κάτσει στο neck. Η 52αρα είχε radius 7,25 και vintage ταστα...προβλημα... Ευχαρίστως αλλά θα περιμένεις λίγο...
nklshp Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 να κι οι μονοί http://www.tvjones.com/starwood-tele-pickups.html Η απόφαση/ επιλογή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 και ειδικά όταν το ζητούμενο ειναι το 'twang'... ;) Twang παιζουμε με τον bridge και δεδομενου οτι οι Filtertrons ειναι πολυ low output οποιωσδηποτε vintage style tele bridge pickup θα ειναι μια χαρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ikon Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Η 52αρα είχε radius 7,25 και vintage ταστα...προβλημα... Φίλε τι παίζει με το 7,25? γιατί δεν είσαι ικανοποιημένος; Υποτίθεται ότι κάθεται καλύτερα στο χέρι (άσε τα vintage τάστα αν βολεύουν ή όχι) Το πρόβλημα είναι το bending μόνο? πληροφοριακά ρωτάω.
nklshp Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Twang παιζουμε με τον bridge και δεδομενου οτι οι Filtertrons ειναι πολυ low output οποιωσδηποτε vintage style tele bridge pickup θα ειναι μια χαρα. Μια χαρά !!! Έτσι το χα φανταστεί ... περίμενα και την ευλογία σου ;)
nklshp Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Φίλε τι παίζει με το 7,25? γιατί δεν είσαι ικανοποιημένος; Υποτίθεται ότι κάθεται καλύτερα στο χέρι (άσε τα vintage τάστα αν βολεύουν ή όχι) Το πρόβλημα είναι το bending μόνο? πληροφοριακά ρωτάω. Οπως τα λες.. Περισσότερο ψυχολογικό ειναι για μένα :-[ η θέμα συνήθειας. ;) Νομίζω οτι βλέπω τη μεγαλύτερη κλίση στις χορδές και χαλιέμαι... και σκέψου οτι δε ρυθμίζω τις κιθάρες μου με low action. ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση