Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2016 Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ parts για Gretsch στην Ευρώπη; Ο thomann φέρνει, αλλά έχει περιορισμένες επιλογές και δεν έχει αυτό που θέλω. Προσπαθώ να αποφύγω την επιλογή της Αμερικής για να μην πληρώσω πολλά μεταφορικά.
k_design Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2016 τελικά βρήκες κάποιον στην Ευρώπη ? ψάχνω κι εγώ κάτι και θέλω να αποφύγω την αγορά από Αμερική. Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει, ευχαριστώ. :)
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2016 Ο thomann, όπως γράφω, έχει κάποια πράματα. Γενικά με απλό google search βρίσκεις διάφορους διανομείς. Αυτό που ήθελα εγώ δεν έβρισκα κάποιον να το διαθέτει, οπότε τελικά το παρήγγειλα από Αμερική.
k_design Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2016 o thomman έχει 2-3 πράγματα μόνο , στην Ευρώπη δυστυχώς δεν βρίσκω ούτε κι εγώ αυτό που ψάχνω. Από Αμερική αν επιτρέπετε από ποιό κατάστημα αγόρασες ? και πόσο καιρό έκανε ?
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2016 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2016 Από το κατάστημα του Darren Riley. Δυστυχώς δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να τσεκάρω πόσο καιρό έκανε. Αλλά θαρρώ πήρε λιγότερο από μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση