PRS22 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2016 Γεια χαρα παιδια αυτο ειναι το entry μου στο "Nili Brosh's A Matter of Perception Contest " likes,dislikes,subscribes,comments ολα ευπροσδεκτα !!! να στε καλα thanks
Jet72 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2016 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2016 Κοίτα τι έχουμε στη διπλανή μας πόρτα - και μένουμε στους Σατριάνηδες και στους Βάιδες.... Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό. Τεχνικά, καλλιτεχνικά και ηχητικά ήταν ΤΕΛΕΙΟ - οκ, τουλάχιστον για τα δικά μου προσωπικά γούστα.
PRS22 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 ΑΨΟΓΟΣ ευχαριστω πολυ , να σαι καλα !!!
PRS22 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 Κοίτα τι έχουμε στη διπλανή μας πόρτα - και μένουμε στους Σατριάνηδες και στους Βάιδες.... Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό. Τεχνικά, καλλιτεχνικά και ηχητικά ήταν ΤΕΛΕΙΟ - οκ, τουλάχιστον για τα δικά μου προσωπικά γούστα. E αυτοι δεν ξεπερνιουνται με τπτ ετσι και αλλιως , :) να σαι καλα φιλε μου και τα καλα σου λογια ,thanks !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση