Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Φυσικα Boss.  Φτηνα, αξιοπιστα, μπορει να εχεις ευκολα ολη τη γκαμα των εφε, και με δυο τρια mods πατανε κατω οποιοδηποτε boutique πεταλι.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Δεν έχω ούτε ένα Boss πετάλι, από άποψη.  ::)

Όποτε δοκίμασα δεν μου κάθισαν με τίποτα στον ήχο που ήθελα, Είχαν tone suck απίστευτο (που τον ξεχώριζα χωρίς καν να τα έχω σε A/B looper) και όσο κι αν προσπάθησα να δεθώ με κάποια απ' αυτά, όπως π.χ. με ένα RT-20 ή με ένα Adaptive distortion, ένα FB-2 και ένα Booster-feedbacker, όλα τους μου ακούγονταν σαν "χαμένος κόπος". Όταν παίζεις με λίγα πετάλια, όπως εγώ, φαίνεται πολύ και αμέσως το tone suck εν΄ςο πεταλιού.

Θα θελα βέβαια να δοκιμάσω /παίξω με κάποιο από τα δυο διπλά delay της Boss, το space Echo και το DD-20 γιατί έχουν γαμάτα features, αλλά το φοβάμαι ότι θα ρουφάνε τον ήχο όσο και το RT-20 κι έτσι το έχω αποφύγει -δεν είναι και φτηνά να πεις ότι θα τα αγοράσεις για δοκιμή.

Βασικά για τον ήχο μου είναι το οργανικό delay , το tremolo και κάτι floating να γλυκαίνει τα αρπέτζιο, όπως π.χ. ένα ελαφρύ vibrato, αυτά δεν μπορεί να μου τα προσφέρει η Boss χωρίς τα εφέ να ακούγονται δραματικά έντονα. Και τέλος, ο ήχος αναφοράς, που είναι ένα ζεστό, γεμάτο drive (από OCD μέχρι Prince of Tone και από Visual Sound μέχρι Jam Tubedreamer, Kalamazoo, VL Sparkle Drive  ή και EHX Soul Food, East River Drive κ.λπ.), είναι διαστημική τεχνολογία για την Boss...  δεν βρίσκω να έχει όυτε ένα σύγχρονο drive της προκοπής. Σόρι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...