Alex-is Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Αλο! Κανεις με καλους ηχους για Pod 2 κυριως για rock/metal ηχογραφηση? www.myspace.com/alexiguitar
Lampiris Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Πήγαινε εδώ http://line6.com/customtone/library/index.html και κατέβασε ότι ήχους θέλεις αφού πρώτα κάνεις sign in/ log in. Έχει πολύ πράμα κάνοντας search στο rock/metal στους ήχους για Pod 2.0
Alex-is Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 thanx. αν κ το ηξηρα το Site κ ειμαι ηδη signupαρισμενος, κατεβασα πολλα presets αλλα ειναι ψιλομαπα. Keep searching λοιπον.. thanx anyway www.myspace.com/alexiguitar
Lampiris Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 thanx. αν κ το ηξηρα το Site κ ειμαι ηδη signupαρισμενος' date=' κατεβασα πολλα presets αλλα ειναι ψιλομαπα. Keep searching λοιπον.. thanx anyway[/quote'] Ίσως ακούγονται έτσι γιατί αρκετά presets χρησιμοποιούν ενισχυτές-καμπίνες & FX απο το Metal pack που πρέπει να το αγοράσεις από την Line6 εγώ που το αγόρασα είδα τεράστια διαφορά στους ήχους.
Alex-is Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 το metal pack ειναι για Podxt Οχι για pod 2... www.myspace.com/alexiguitar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση