Zikfrid Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Καλημέρα σε όλους, Η απορία μου είναι σχετικά απλή. Έχω μια μπάντα σχετικά πρόσφατη. Θέλουμε με τα παιδιά να τραβήξουμε βίντεο κάποια κομμάτια κατά την διάρκεια της πρόβας ή και από κάποια μικρά live (εννοώ σε μικρούς χώρους). Ο λόγος είναι ότι θέλουμε να φτιάξουμε μερικά teaser videos αλλά και γενικά να έχουμε υλικό για την σελίδα μας, γιατί με τα κινητα δυστυχώς η ποιότητα είναι πολύ κακή, ιδιαίτερα στον ήχο. Έχετε να προτείνετε κάποια κάμερα που να μπορεί να κάνει για αυτή τη δουλεια; Μπορεί πχ μια κάμερα σαν την παρακάτω να κάνει: http://www.plaisio.gr/fotografia-video/videocameras/videocamera-all/Sony-Digital-Videocamera-HDR-CX240E.htm Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
korman709 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 καλησπερα.με λιγα λογια,η βιντεοκαμερα αυτη σου κανει,να ξερεις ομως οτι αλλο η ληψη η οποια προυποθετει βασικες γνωσεις φωτογραφιας,και αλλο το επεξεργαστικο μερος που χρειαζεσαι καποιο προγραμμα ωστε να μπορεισεις να κανεις το δικο σου "μονταζ". η συγκεκριμενη καμερα για τη συγκεκριμενη δουλεια σου κανει,προυποθεση να υπαρχει επιπλεον φωτισμος .κατα τη γνωμη μου χρειαζεσαι καμερα με 3ccd=αισθητηρας.
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Μια χαρά μπορείς με αυτην την κάμερα. Κατά τα άλλα,ό,τι σου είπε ο korman709 ισχύει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Zikfrid Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδιά. @ korman709: είδα το pm σου...θα μιλησουμε στο τηλ το απόγευμα να μπορείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση