gvour Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Γιώργο μήπως να το "κοίταγες" αυτό...; ::) :P ;D Έχω μια γνωστή ""ψυχολόγο"" (κάνει και μασάζ και ότι άλλο θες... συν της άλλης), όποτε μου πεις κλείνω ραντεβού..... ;D Βεβαιως και να κλεισεις,ειναι οτι ακριβως χρειαζομαι. ;D ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Ωραίο Φώτη. Ειδικά κάποια σημεία με ξεσήκωσαν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Μπράβο Φώτη! Δεν σε προλαβαίνουμε φίλε... 8) 8) 8)
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Βεβαιως και να κλεισεις,ειναι οτι ακριβως χρειαζομαι. ;D ;D Έμ, για να σου λέω ρε Γιώργο..... ;) >:D ;D ;D ;D Ειδικά κάποια σημεία με ξεσήκωσαν. Εννοείς, Στράτο, ότι μερακλώθηκες και σηκώθηκες να χορέψεις; :o ;D Τελικά όλοι κρύβουμε έναν γύφτο μέσα μας....... :angel: Μπράβο Φώτη! Δεν σε προλαβαίνουμε φίλε... 8) 8) 8) Σιγά βρε Δημήτρη, είκοσι μέρες έχω να ανεβάσω κάτι..... ::) ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Εννοείς, Στράτο, ότι μερακλώθηκες και σηκώθηκες να χορέψεις; Όχι ακριβώς. Απλά εκεί που το άκουγα αναφωνούσα "ωωωω βρε τον π#*&στη"! ;D Τελικά όλοι κρύβουμε έναν γύφτο μέσα μας....... Εγώ δεν τον κρύβω, τον βγάζω έξω. :) Τον άλλο κρύβω, τον μ@λ@κα τον κουλτουριάρη. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2016 ωραίο ωραίο. Εμενα μου αρεσαν όλα. Εμπνευσμένο. Μπραβο!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Όχι ακριβώς. Απλά εκεί που το άκουγα αναφωνούσα "ωωωω βρε τον π#*&στη"! ;D Εγώ δεν τον κρύβω, τον βγάζω έξω. :) Τον άλλο κρύβω, τον μ@λ@κα τον κουλτουριάρη. :D ;D ;D ;D ωραίο ωραίο. Εμενα μου αρεσαν όλα. Εμπνευσμένο. Μπραβο!!!!! Τανκ γιου Κος ντ' Αρ.... Λίγο οφ τόπικ Κώστα.....ο μπόντυ μπίλντερ στην φωτό του αβατάρ σου εσύ είσαι; :o
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 ;D ;D ;D Τανκ γιου Κος ντ' Αρ.... Λίγο οφ τόπικ Κώστα.....ο μπόντυ μπίλντερ στην φωτό του αβατάρ σου εσύ είσαι; :o Ε ναι λοιπόν! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!! Αλλα δεν ειμαι μποντι μπιλντερ. Ειμαι ξοφλημένος πυγμάχος. χαχαχαχαχαχαχχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση