Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετώ όλους τους φίλους,

Εχω ενα πικ απ technics sl 2000 μεταχειρισμένο και πιστεύω οτι χρειάζετε σερβις.

Αλλαγή ιμαντα σίγουρα αλλα δν ξέρω αν θέλει κ κάτι άλλο.Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον μάστορα στην Αθήνα που μπορω να το πάω και περίπου πόσο μπορει να ξεκινανε οι τιμές για τέτοιου είδους δουλειές;(το μίνιμουμ δηλαδη, μόνο για ιμάντα κ τα βασικά σε ένα σέρβις που κοιτάει ο μάστορας).θα προτιμούσα κ το DIY αν πιστευετε  οτι είναι εφικτό κ υπάρχει καποιος οδηγός γι αυτό.

Επίσης θα ηθελα να αλλάξω βελόνα καποια στιγμή,τι προτείνετε;σε λογικές τιμές οχι τιποτα 100ευρα! :)

Το δευτερο σκέλος της ερωτησης ειναι για τον καθαρισμό των δίσκων.εσείς πως τους καθαρίζετε;εχω δει διάφορα απο ειδικά υγρά,απο azax μέχρι πλύσιμο στο νεροχύτη!(καλά αυτό το τελευταίο δεν παιζει σίγουρα αλλα το λέω!)

Δεν είμαι ανθρωπος που θα πάρει 10 μπουκαλακια καθαριστικά 5 βουρτσακια κλπ αλλα ουτε να τα πλύνω στο νεροχύτη προφανώς,οπότε θα ήθελα μια μέση λύση σοβαρή αλλα κ οικονομική.

Είμαι νέος στο χόμπι γι αυτό κ οι ερωτήσεις!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Δημοσιευμένο

Ιμάντα δεν θέλει σίγουρα γιατί είναι direct drive.

Τα 100 ευρώ για κεφαλή είναι το σχεδόν ελάχιστο που θα δώσεις για κάτι που να ακούγεται.

Για καθαρισμό δίσκων  είτε δες συζητήσεις που εχουν γίνει στο παρελθόν,  είτε δες αλλα πιο κατάλληλα ελληνικά  forum είτε δες τα δεκαδες site  στο νετ. Ajax  μην βάλεις! !!

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...