boukas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Και φυσικά η τιμή ξεφεύγει για όλο αυτό (μαγνήτες jcm-1 κτλ), που προτιμότερο θα ήταν να πάρει σιμ (pod) και να προσεγγίζει περισσότερους ήχους και να κατεβάζει από το site συνεχώς καινούριους έτσι; :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
vandergraaf Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Και φυσικά η τιμή ξεφεύγει για όλο αυτό (μαγνήτες jcm-1 κτλ)' date=' που προτιμότερο θα ήταν να πάρει σιμ (pod) και να προσεγγίζει περισσότερους ήχους και να κατεβάζει από το site συνεχώς καινούριους έτσι; :wink:[/quote'] Ε φυσικά ξεφεύγει... και πολύ μάλιστα... η τσεπούλα μου το ξέρει... :D :D Ένα POD XT είναι μια καλή λύση γενικά, μιας και τα κάνει όλα κατά 60-70%. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι πραγματικά πιστεύω ότι και το cube είναι εξίσου καλό... Απλά δεν έχει την ευκολία των έτοιμων ήχων και θέλει πιο πολύ ψάξιμο. Δεν ξέρω. :roll:
oizgeorge Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Εχω πειραματιστει πολλες φορες!!! Πιστεψτε με!! εχω δοκιμασει και presets που εχουν σε περιδικα (Guitarist). Πριν μια βδομαδα δοκιμασα ρυθμισεις απο Wolfmother αλλα μου φανηκε εντελως καφριλα 8O !!! τωρα τελευταια εχω καταληξει σε Bass:4 Treble:5 Mid:5 Presense:4 Gain:6 Reverb:4 αυτες οι ρυθμισεις μου ακουγονται καλα αλλα ψαχνω καθημερινα να βρω ηχους!!! Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση