nathanlyk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Repetance καλύτερο κομμάτι για μένα. www.myspace.com/nathanlyk
fatalv Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 το καινούριο μαμαει οσο δε φανταζεστε!!! βεβαια ο καθενας με τη γνωμη του.....κατι διαφορετικό σαν ΄'αλμπουμ; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα.
death Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 ακούω κανα δυο μέρες τώρα το καινούργιο,μάλλον μέτριο είναι τελικά
kontras Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 μέτριο ίσως ναι, αλλά για μένα καλύτερο από octavarium και train of thought Dreamers come and go, but a dream's forever
YOUHOU Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Οταν ακουσα μερικα τραγουδια απο το καινουργιο σιντι τους, ενιωσα μια απογοητευση.Δεν το ειχα ακουσει αλοκληρο και μετα απο 1 εβδομαδα το εβαλα και το ακουσα ολο και επαθα πλακα ειχε μεσα κατι πολυ καλα κομματια τα αγαπημενα μου forsaken και constant motion.Απιστευτοι αυτοι οι τυποι ποτε θα κουραστουν να πειραματιζονται.
nathanlyk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Αν και είναι η αγαπημένη μου μπάντα, πιστεύω πως σε αυτό το cd γυρίζουν γύρω από το ίδιο θέμα. Βεβαίως είναι απίστευτο!!! Προτιμώ train of thought πάντως. www.myspace.com/nathanlyk
kontras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Οταν ακουσα μερικα τραγουδια απο το καινουργιο σιντι τους' date=' ενιωσα μια απογοητευση.Δεν το ειχα ακουσει αλοκληρο και μετα απο 1 εβδομαδα το εβαλα και το ακουσα ολο και επαθα πλακα ειχε μεσα κατι πολυ καλα κομματια τα αγαπημενα μου forsaken και constant motion.Απιστευτοι αυτοι οι τυποι ποτε θα κουραστουν να πειραματιζονται.[/quote'] Πράγματι, το forsaken μου θύμισε εποχές scenes from a memory (το αγαπημένο μου άλμπουμ) και επιτέλους ακούγεται καλά ο myung :) Dreamers come and go, but a dream's forever
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Μάγκες το παλικάρι γύρισε και παλι σε Music Man Stingray 5χορδο.....Εποχές δηλαδή When Dream and day Unite και Images And Words...... Βass is a state of mind...
kontras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 ε καιρός του ήταν... Dreamers come and go, but a dream's forever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση