Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Αγαπημένο εξώφυλλο δίσκου. Βάλτε 'ΕNA. Ναι, ξέρω είναι πολύυυυυ δύσκολο, και εγώ 1000 θα έβαζα. (Αν τυχόν ξέρετε και φωτογράφο/ σχεδιαστή – ρίχτε τον) Ξεκινάω: Visage- The damned don’t cry. Photo: Helmut Newton / Polydor 1982 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Ξέρω είμαι προβλέψιμος αλλά για κάποιο λόγο μου αρέσει πολύ :) Επίσης θα μπορούσα να βάλω και οποιοδήποτε από Storm Thorgerson
Guru ez Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 C'mon man...this is soooo tough...and unfair...oh well... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 OP Moderator Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 C'mon man...this is soooo tough...and unfair...oh well... I know it Mr. Και εγώ ζορίζομαι.... ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Home - Editions Musica Ferrum
leon7pap Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Αυτο. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Horace Silver - Blowin' The Blues Away (1959) Cover by Paula Donohue.
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 this one... yesssss με σήμα το μπιφτέκι
trolley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 yesssss Όντως, αυτοί έχουνε πολλά καλά. Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση