Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Ένα τραγούδι που κάναμε μαζί με τον 7-χρονο γιο μου. Παιδικό μπλουζάκι... επέλεξε το θέμα ο ίδιος και εγώ προσάρμοσα λίγο τα λόγια που μου είπε σε στιχάκια. Ρυθμός από το korg pa300 και μια strat gibson/epiphone με το amplitube cubase artist 6 - yamaha ag03 - nexus condeser mic Καλή ακρόαση. ΥΠΑΡΧΟΥΝ_ΚΑΤΙ_ΠΑΙΔΙΑ.mp3 Mesa/Boogie & Strato
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Ωραία τα λέει ο μικρός! Μπράβο και στους δυο σας!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Administrator Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Πολύ καλή δουλειά μπαμπά! Live and let Live.
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2016 Πολύ καλό. Ταλέντο ο νέος! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
giaourti Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2016 Το κομμάτι είναι πολύ ενδιαφέρων, και έχει κάτι το αληθινό που αν το τραγουδούσε ένας επαγγελματίας με άρτια φωνή θα χανόταν. Και η μουσική πολύ καλή. Νομίζω ότι αν κάνεις και ένα βιντεάκι στο Youtube με εικόνες του θέματος, θα είναι ακόμα πιο συγκινητικό και θα μπορούσε να ακουστεί και να διαδωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση