Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

:lol: :lol: να σαι καλα,επισης θεωρω πως για να απολαυσεις τον ηχο των fender χρειαζεσαι λαμπα και 10ιντσο μεγαφωνο μιας και ειναι γρηγορα ηχεια και αποδιδουν στο μεγιστο το δαγκωμα και το σκασιμο των fender για το οποιο διακρινονται εκτος του ηχου τους(ασχετα αν εγω δεν εχω και την ψαχνω την δουλεια)

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο
:lol: :lol: να σαι καλα' date='επισης θεωρω πως για να απολαυσεις τον ηχο των fender χρειαζεσαι λαμπα και 10ιντσο μεγαφωνο μιας και ειναι γρηγορα ηχεια και αποδιδουν στο μεγιστο το δαγκωμα και το σκασιμο των fender για το οποιο διακρινονται εκτος του ηχου τους(ασχετα αν εγω δεν εχω και την ψαχνω την δουλεια)[/quote']

Ή, τέσσερα 10ιντσα μεγάφωνα. :twisted: :lol: :lol:

Δημοσιευμένο
θεωρω πως για να απολαυσεις τον ηχο των fender χρειαζεσαι λαμπα και 10ιντσο μεγαφωνο μιας και ειναι γρηγορα ηχεια και αποδιδουν στο μεγιστο το δαγκωμα και το σκασιμο των fender για το οποιο διακρινονται εκτος του ηχου τους(ασχετα αν εγω δεν εχω και την ψαχνω την δουλεια)

δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο...και τι γινεται με τον twin reberb' date='vibroverb,pro reverb,deluxe reverb και και και δεν βγαζεις ηχο ..fender,με σκασιμο και ..δαγκωμα? :)

ο κλασσικος ηχος της fender ειναι ο κρυσταλλινος καθαρος και διαπεραστικος ηχος σαν ξυραφι

σωστος! :wink:

τωρα οι υπολοιποι κιθαριστες που προαναφερθηκαν ολοι δουλευουν με τον παραπανω τυπο ηχου απλα ο καθενας εχει κανει τις ρυθμισεις του ειτε στα οργανα του ειτε στην ενισχυση του για να φερει το μοτιβο του ηχου αυτου πιο πολυ στα μετρα που γουσταρει εξ'ου και η διαφορα του ηχοχρωματος μεταξυ των, αλλα οχι του ηχου(των fender)

και παλι σωστος!αν και δεν δουλευουν ολοι οι παραπανω ή τουλαχιστον ολες οι strat τους με αυτον τον ηχο fender...οι καθε μαγνητες εχουν το δικο τους ηχοχρωμα και αυτο ειναι το καλο!

καποιοι βγαζουν κιθαρες boutique αχρηστες ή..οχι fender :lol: επειδη δεν τους αρεσε το ηχοχρωμα των μαγνητων και επειδη ειναι ακριβες αλλα εσενα σε βλεπω πιο αντικειμενικο! :wink: [/code]

Δημοσιευμένο

απλά στους περισσότερους από εμάς που μεγαλώσαμε με τον ήχο της fender και του marshall ακούγοντας κομάτια - αριστουργήματα για δεκαετίες, ο ήχος τους έχει χαραχθεί στον εγκέφαλό μας και αν ακούσουμε κάτι διαφορετικό, το μεταφράζουμε ως λάθος - κακό - κατώτερο εξ ορισμού. Απο το 87 που ασχολουμαι έχω αλλάξει ένα σωρό ενισχυτές και αυτην την περίοδο που λόγω ελλειψης φράγκων εχω ένα v-amp pro πάλι με τις προσoμειώσεις των jcm 800, 1959 και super reverb παίζω. Και στις κιθάρες παρά το ότι υπάρχουν ποιοτικότερες - πιο εργονομικές, από καλύτερα υλικά, την fender μου θα την αλλάζα μονο με άλλη fender

Δημοσιευμένο
απλά στους περισσότερους από εμάς που μεγαλώσαμε με τον ήχο της fender και του marshall ακούγοντας κομάτια - αριστουργήματα για δεκαετίες' date=' ο ήχος τους έχει χαραχθεί στον εγκέφαλό μας και αν ακούσουμε κάτι διαφορετικό, το μεταφράζουμε ως λάθος - κακό - κατώτερο εξ ορισμού. Απο το 87 που ασχολουμαι έχω αλλάξει ένα σωρό ενισχυτές και αυτην την περίοδο που λόγω ελλειψης φράγκων εχω ένα v-amp pro πάλι με τις προσoμειώσεις των jcm 800, 1959 και super reverb παίζω. Και στις κιθάρες παρά το ότι υπάρχουν ποιοτικότερες - πιο εργονομικές, από καλύτερα υλικά, την fender μου θα την αλλάζα μονο με άλλη fender[/quote']

μου ακουγονται πολυ λογικα ολα αυτα!μαζι σου και καλωσορισες! :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...