Παστίτσιός Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Ένα νέο κομμάτι μου, μην δώσετε σημασία στην φωνή μου, δεν είμαι τραγουδιάρης ούτε με ενδιαφέρει να γίνω, απλώς το τραγούδησα για να είναι πιο ολοκληρωμένο το ντεμο. Ο σκοπός είναι αυτός: βρίσκεται κάποιος εθελοντής τραγουδιάρης ο οποίος να γνωρίζει την αγγλικήν, να έχει καλή προφορά και να μπορεί να τραγουδήσει. Το σημαντικότερο είναι να μπορεί να ερμηνεύσει κιόλας διότι το οραματίζομαι το κομμάτι με μία φωνή η οποία θα έχει και μία θεατρικότητα στην οποία θα δίνει την εντύπωση ενός σχιζοφρενή! Το κομμάτι θέλει ψυχική διαφθορά, αμήν. :angel: Όταν το κομμάτι ολοκληρωθεί, θα φάει μία σπιτική χάλια μίξη από τη μεριά μου, θα μπεί σε κάποιο βίντεο που θα δημιουργήσω κάπως και θα ανεβεί στο youtube. Ο φωνιάρης θα πάρει φυσικά όλα τα εύσημα (κρεντιτς) που του αναλογούν. Αυτά. https://soundcloud.com/faethontas/this-is-madness-vocals-demo EDIT: Ιδού και οι στίχοι, τους ξέχασα. I am you you have to go dont take it slow we have to run Look for the sun the earth is cold its what im told what you've be-come take my place and forget to forgive me now is the time to be free to be mad i i am you you are mine we are breathing all all is one two three four five six one (we are one under the sun) O0
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Ένα νέο κομμάτι μου, μην δώσετε σημασία στην φωνή μου, δεν είμαι τραγουδιάρης ούτε με ενδιαφέρει να γίνω, απλώς το τραγούδησα για να είναι πιο ολοκληρωμένο το ντεμο. Ο σκοπός είναι αυτός: βρίσκεται κάποιος εθελοντής τραγουδιάρης ο οποίος να γνωρίζει την αγγλικήν, να έχει καλή προφορά και να μπορεί να τραγουδήσει. Το σημαντικότερο είναι να μπορεί να ερμηνεύσει κιόλας διότι το οραματίζομαι το κομμάτι με μία φωνή η οποία θα έχει και μία θεατρικότητα στην οποία θα δίνει την εντύπωση ενός σχιζοφρενή! Το κομμάτι θέλει ψυχική διαφθορά, αμήν. :angel: Όταν το κομμάτι ολοκληρωθεί, θα φάει μία σπιτική χάλια μίξη από τη μεριά μου, θα μπεί σε κάποιο βίντεο που θα δημιουργήσω κάπως και θα ανεβεί στο youtube. Ο φωνιάρης θα πάρει φυσικά όλα τα εύσημα (κρεντιτς) που του αναλογούν. Αυτά. https://soundcloud.com/faethontas/this-is-madness-vocals-demo εγω φιλε μου. Προσφέρομαι, Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 εγω φιλε μου. Προσφέρομαι, Όρμααααααα.
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Στείλε μόνο τη μουσική σκέτη κάπως για να αρχίσουν οι πρόβες γιατί έχω και άλλη μια υποχρέωση χαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Στείλε μόνο τη μουσική σκέτη κάπως για να αρχίσουν οι πρόβες γιατί έχω και άλλη μια υποχρέωση χαχαχαχα Αν μιλάς σοβαρά να σου την στείλω σκέτη. Να την στείλω;
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 Αν μιλάς σοβαρά να σου την στείλω σκέτη. Να την στείλω; γιατι να μην μιλαω σοβαρα δηλαδή? Ζητησες κάτι και προσφέρθηκα. Αμα θες στείλτο. Εσυ το ζητησες. Αμα δεν σου αρεσει το αποτελεσμα θα το σβησεις. Τι, φοβασαι μην προσβληθώ? Εγώ πιστεύω οτι θα τα καταφέρω, οτι θα ειναι αψογη η ερμηνεία μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2016 γιατι να μην μιλαω σοβαρα δηλαδή? Ζητησες κάτι και προσφέρθηκα. Αμα θες στείλτο. Εσυ το ζητησες. Αμα δεν σου αρεσει το αποτελεσμα θα το σβησεις. Τι, φοβασαι μην προσβληθώ? Εγώ πιστεύω οτι θα τα καταφέρω, οτι θα ειναι αψογη η ερμηνεία μου. Πώς και πού να σου την στείλω; Αν θέλεις πέσμου το email σου σε π.μ. να την στείλω εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση