Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 @matawan Φίλε μπορείς να μου πεις τον τύπο βαφής της κιθάρας; Είναι ματ το χρώμα της; Η 62 REISSUE? Μισο κιλο πολυεστερας σαν βαση και sealer & ενα στρωμα nitro topcoat,μονο ματ δεν το λες.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ekim Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2016 Ρωτάω επειδή έχω strat hw1 και το χρώμα της είναι πιο ματ σε σχέση με άλλες που ψιλό γυαλίζουν και νομίζω ότι φαίνεται το ίδιο. Απ' όσο μπορείς να κρίνεις από φωτό. Επίσης μου έχει ξεβάψει με παρόμοιο τρόπο στο arm rest
matawan Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2016 σιγουρα δεν ηταν ματ. απλα εχει παιχτει αρκετα και εχει χασει τη γυαλαδα της φανταζομαι. It's a shame stupidity isn't painful.
matawan Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 Mεγαλο σουξε παιδια αυτο το πουκαμισο. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει να του πω απο που το αγορασα O0 ;D It's a shame stupidity isn't painful.
takis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2016 Ειχα και εγω αλλο σουξε σε ενα αλλο κλιπ που ανέβασα αλλα με την κάλτσα και πιτζαμα μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση