panosprog Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2016 Ας βαλω και εγω τους δικους μου αλλα δεν ξερω αν ειναι οι καλυτεροι, παντως εμενα μου αρεσει και το παιξιμο και ο ηχος και ο ρολος τους στην καθε μπαντα , χωρις σειρα προτιμησεως. Aπο τα 70's 1)Steve Hackett 2)Steve Hillage 3)David Gilmour 4)Robert Fripp 5)Jan Akkerman 6)Steve Howe 7)Andrew Latimer 8)Alex Lifeson 9)Mike Oldfield 10)Μick Rogers 11)Gary Green 12)Martin Barre Aπο τα 80's 13)Steve Rothery 14)Mike Holmes Aπο τα 90's 15)Ed Wynne 16)Steven Wilson 17)Roine Stolt 18)Jeff Martin 19)Hans Magnus''Snah''Ryan 20)Reine Fiske 21)Nicklas Barker 22)Alan Morse
TamTam Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2016 Αγάπησα και συνεχίζω να αγαπώ την κιθάρα ως μουσικό όργανο και μέσο έκφρασης, εξ αιτίας των παρακάτω: Dave Gilmour John Renbourn Raph Towner Vini Reilly George Benson Barrie Cadogan Brian Setzer Chuck Prophet Charlie Hunter Kaki King Neil Young Jackie Greene, Rich Robinson (the Black Crows) Adrian Smith, Dave Murray (Iron Maiden) Gary Rossington, Allen Collins (Lynyrd Skynyrd) Gary Moore Brian May Arthur Lee Wes Montgomery Stanley Jordan George Harrison SRV Keith Ritchards Mick Taylor Pete Townsend EVL BB King Jeff Beck Jimmy Page Eric Clapton Jimi Hendrix Frank Zappa The Edge Prince Billi Gibbons Ry Cooder Tony Iommi Buddy Guy Santana Mick Ronson Mike Bloomfield John Frusciante Robert Fripp Lindsey Buckingham Pat Metheny Grant Green Thurston Moore Joe Perry Paco de Lucía Richie Sambora Joe Pass Jeff Buckley Django Reinhardt Rory Gallagher Albert Collins Stephen Stills Ritchie Blackmore Jonny Greenwood Mark Knopfler Σίγουρα ξεχνάω και αρκετούς από Jazz/blues όπου ο χώρος είναι αχανής...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Ποιος είναι ο κιθαρίστας που δεν βρίσκεται σε όλες τις παραπάνω λίστες (και του Rolling Stone) γιατί ΔΕΝ ήταν great,από τους πρωτοπόρους, επηρέασε χιλιάδες να παίξουν κιθάρα, είχε δικό του στυλ, ήταν band leader σε μια από τις μεγαλύτερες r'n'r (και όχι μόνο) μπάντες και το τέλος είχε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες κιθάρες σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς. φιλικά και με χιούμορ
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Ο Lemmy. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Ποιος είναι ο κιθαρίστας που δεν βρίσκεται σε όλες τις παραπάνω λίστες (και του Rolling Stone) γιατί ΔΕΝ ήταν great,από τους πρωτοπόρους, επηρέασε χιλιάδες να παίξουν κιθάρα, είχε δικό του στυλ, ήταν band leader σε μια από τις μεγαλύτερες r'n'r (και όχι μόνο) μπάντες και το τέλος είχε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες κιθάρες σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς. φιλικά και με χιούμορ Wayne Kramer? When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Χα, Johnny Thunders. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Ο Lemmy νομίζω είναι μπασίστας. Wayne Kramer?&Χα, Johnny Thunders. Πετύχατε πολύ αγαπημένους αλλά δεν είναι αυτοί. Είναι γνωστότερος. Λόγω χρόνου περιμένω και απαντώ αύριο.
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Ο Lemmy νομίζω είναι μπασίστας. Κάποιοι τον θεωρούν κιθαρίστα που παίζει μπάσο. :D Ο Alvin Lee αναφέρθηκε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Ο Alvin Lee αναφέρθηκε? Ε... ο Alvin ήταν great, Είπαμε: γιατί ΔΕΝ ήταν great When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2016 Ούπς, sorry. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση