cos_dr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2016 Kαλως Ήρθες Joanna στην κοινότητα μας!!! Πολύ ωραίο cover, βρισκω οτι έχεις εξαιρετική φωνή με πολλές δυνατότητες! Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
JoannaAp Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 Μου άρεσε πολύ η φωνή σου! :) ευχαριστω πολυυ!! ;D
JoannaAp Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 Kαλως Ήρθες Joanna στην κοινότητα μας!!! Πολύ ωραίο cover, βρισκω οτι έχεις εξαιρετική φωνή με πολλές δυνατότητες! Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας! ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! καλως σας βρηκα!!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2016 Ναι το ομολογώ... Το βρήκα καλύτερο από το original 8) Συγχαρητήρια. all this has happened before and will happen again
giaourti Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2016 Πολύ ωραία και εκφραστική φωνή. Μπράβο και σε σένα και στον συνεργάτη σου!! Συνεχίστε έτσι!!
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2016 Guru Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2016 ιδιαίτερη χροιά (το σημαντικότερο ίσως) και υποσχόμενες τεχνικές δυνατότητες... αν υπάρχει και η ανάλογη όρεξη για δουλειά, μπορείς να κάνεις πολλά κατά την γνώμη μου... ΥΓ. λίγο "μονοκόμματα" τα γυρίσματα, αλλά ο έλεγχος στις μικροδυναμικές δεν είναι θέμα μόνο μελέτης αλλά και εμπειρίας, οπότε έχεις όλο τον χρόνο δικό σου... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
JoannaAp Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2016 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2016 ιδιαίτερη χροιά (το σημαντικότερο ίσως) και υποσχόμενες τεχνικές δυνατότητες... αν υπάρχει και η ανάλογη όρεξη για δουλειά, μπορείς να κάνεις πολλά κατά την γνώμη μου... ΥΓ. λίγο "μονοκόμματα" τα γυρίσματα, αλλά ο έλεγχος στις μικροδυναμικές δεν είναι θέμα μόνο μελέτης αλλά και εμπειρίας, οπότε έχεις όλο τον χρόνο δικό σου... :) Ευχαριστω πολυ για την γνωμη και τις συμβουλες! Ορεξη βεβαιως υπαρχει.. η τεχνικη το γνωριζω θελει δουλεια ακομα. 1 χρονο σχεδον κανω μαθηματα φωνητικης ελπιζω να βελτιωθω! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση