thorn Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2016 Kαλησπέρα! Συνεχίζοντας τις διασκευές στο "Pleasant shade of gray", με το Part V αυτή τη φορά. Ευπρόσδεκτο κάθε σχόλιο! Enjoy!
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2016 Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και ωραίο κομμάτι!!! :)
X-minor Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2016 Μπράβο παιδιά, εξαιρετική δουλειά! *πιάστε και τίποτα από parallels! 8)
thorn Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Thanks! Στο μέλλον σίγουρα θα πιάσουμε και άλλο Fates Warning. Το επόμενο όμως cover πάει προς Nevermore μεριά >:D
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Μπράβο παιδιά! Εξαιρετική δουλειά! Το Part V είναι το αγαπημένο μου από το άλμπουμ και η εκτέλεσή σας είναι άψογη σε ΟΛΑ! ;)
pericles Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Ωραιο το παιξιμο ολων σας.Μπραβο σας.Αν εισαι ο ντραμερ 200000 μπραβο .Απο εναν παλαιμαχο ντραμερ !! :)
thorn Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2016 Ευχαριστούμε πολυ! To part V πιστεύω είναι απ τα καλύτερα κομμάτια των Fates Warning και απ τα πιο δύσκολα, ειδικά για drums και vocals. Και το παίξαμε στο ίδιο κούρδισμα. Ο Γιάννης απο τους Need στα φωνητικά νομίζω έκανε τη διαφορά! Ωραιο το παιξιμο ολων σας.Μπραβο σας.Αν εισαι ο ντραμερ 200000 μπραβο .Απο εναν παλαιμαχο ντραμερ !! :) Ναι ο drummer είμαι και σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση