Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ΘΕΛΩ!!!!!!!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
taq Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Προδιδεις τις 2 επόμενες αγορες μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!! :wink: ότι και να πεις.... από τα χαρακτηριστικά και μόνο....... την αγοράζεις ...... Βιάααααζομαι να την στήσω δίπλα στην CS μου!!! Να δω τι πουλιά πιάνει.... In Fender Strat we trust!
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 δυο??? 8O α,εννοεις και αυτη.. ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΧΡΩΜΑ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
taq Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Ναι ναιιιιιιιιιιιιιιι nik, ΑΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! :wink: In Fender Strat we trust!
vandergraaf Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!! ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!!! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Όλα τα κομμάτια που αξίζουν βγαίνουν μόνο σε δεξιόχειρες.... Και εγώ τώρα τι θα κάνω, που είμαι ζερβοκουτάλα?....... :mrgreen: :evil: :evil: :cry: :cry:
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 φοβερες.......αλλα η fender τσιγκουνευτηκε στις χρωματικες επιλογες......βαλτε κανενα lake placid blue, κανενα sherwood green κανενα candy apple red.........εστω ενα aztec gold :D :D :D :D :D :D :D :D παντως το sonic blue ειναι ωραιο......κριμα που βαρεθηκα το rosewood (ασε που σε στρατ το maple παει γαντι) :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity
ginargiros Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Μάθε από την αρχή κιθάρα και μάθε με δεξιόχειρη
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Εγώ αν έπαιρνα θα έπαιρνα τη 60's αλλά θα τις άλλαζα μαγνήτες. Οι Custom 69 δεν είναι του γούστου μου... www.facebook.com/YourPaintedSmile
menelaos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά τι διαφορές παίζουν ανάμεσα στις 50s και τις 60s;
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά τι διαφορές παίζουν ανάμεσα στις 50s και τις 60s; μια δεκαετια :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση