ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δουλεύουν πάρα πολύ γρήγορα βλέπω, μόλις 4 λεπτά για μια κιθάρα? :o
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δουλεύουν πάρα πολύ γρήγορα βλέπω, μόλις 4 λεπτά για μια κιθάρα? :o Το τύλιγμα και εμβάπτισμα των μαγνητών, όλα τα $$$$ :o Που είναι οι παλιοί καλοί καιροί που τους τύλιγαν στο χέρι! ::) :-X 8)
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Εν τω μεταξύ αν πάρεις όλο αυτό το σκηνικό και το μεταφέρεις στο Μεξικό η ίδια κιθάρα θα είναι ΜΙΜ ;D
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 OP Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Εν τω μεταξύ αν πάρεις όλο αυτό το σκηνικό και το μεταφέρεις στο Μεξικό η ίδια κιθάρα θα είναι ΜΙΜ ;D Όχι όχι όχι.....!!!!! mauromouris γιατί μου "βρίζεις" την κιθάρα μου; >:( ;D είμαι ευτυχής κατοχός της εδώ και 5,5 χρόνια..... ::)
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Όχι όχι όχι.....!!!!! mauromouris γιατί μου "βρίζεις" την κιθάρα μου; >:( ;D Μα όλοι οι εργάτες Μεξικανοί μου φάνηκαν ;D είμαι ευτυχής κατοχός της εδώ και 5,5 χρόνια..... ::) Να τη χαίρεσαι :D
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2016 Μα όλοι οι εργάτες Μεξικανοί μου φάνηκαν ;D και αυτοι που εφτιαχναν τις vintage στα 50s μεξικανοι ηντουστασανε ;D αλλωστε η πλειοψηφια των κατοικων της περιοχης Mexican ή Mexican Americans ειναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση