bouzoukleri Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 γιατί, τι θα ήταν η ζωή χωρίς προκλήσεις ; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2017 Ψιλοπλειμπάκ αλλά οκ... Στο τέλος το μικρόφωνο είναι κλειστό... :( When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Guru Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 βρέχει... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Βοσκός Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 οτι εβαλε το κομματι της Simon σε web radio που ακουω τωρα ;D (μας παρακολουθουν/ψεκαζουν/φακελωνουν διαδοστε)
gvour Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Ενα συμπληρωματακι στα ωραια του Νικολαου(τι ωραια που το λεει):
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δύο κιθάρες, ένα μπάσο, τύμπανα, η φωνή και τέσσερα (ναι 4.... :o) ακόρντα! Τι να πεις.... :-X
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Κάθομαι κι εγώ τώρα να γράψω ένα κομματάκι και "ψάχνω" τετράφωνες (εάν λέγονται έτσι.. ::) :P) και άλλες συγχορδίες με ονόματα σιδηρόδρομους....... Ά ρε Στράτο, ά ρε Στράτο.....! >:( :-* Ένα ακόμη του μεγάλου (άν και μας τα χάλασε με τα πολιτικά του φρονήματα τώρα τελευταία....) πάλι πολύπλοκο μουσικά....
JimmySnail Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Yστερα απο την επισημη ανακοινωση του τελους των Black Sabbath (1968-2007) :'( και αλλο ενα μεγαλο γκρουπ που ειναι πριν τη ληξη της καριερας του κυκλοφορησε ενα νεο κομματι απο το τελευταιο (?) αλμπουμ τους. All I got is you λοιπον απο Deep Purple μεσα απο το νεο αλμπουμ τους Infinite (καποια μερη, κυριως πληκτρα μου θυμισαν εντονα Uriah Heep)
Προτεινόμενες αναρτήσεις