Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Μια τελεκάστερ είπα να πάρω κι εγώ και αρχίσαν όλοι... Έτσι είναι φίλος... Στα γεράματα υπάρχει επιστροφή στις ρίζες ;) Tele... so be it 8) https://www.youtube.com/watch?v=BhJshz9ZZbk all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Τέστ χωρίς να κοιτάξετε και να googlε-άρετε. 8) Από ποιά πολύ γνωστή pop-rock μπάντα είχαν περάσει και οι δύο κιθαρίστες που ακούγονται σ' αυτή την κομματάρα (και σπέρνουν). Μήπως ξέρεις εσύ Τέρρυ μου? :) Να βοηθήσω λίγο άπαντες. Η μπάντα έχει το όνομα μιας πόλης. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BhJshz9ZZbk Οκ πάω να την κάψω... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Οκ πάω να την κάψω... Καλά λοιπόν, μόλις το κάνεις να πάρεις μια Gretsch να γίνεις πιο vintage αγόρι 8) @Φιούζιος: Πέρασαν και πολλοί από αυτή την μπάντα βρε παιδί μου ;) που να τους θυμάσαι όλους. Εδώ μέχρι και ο lukather έπαιξε μαζί τους στο... σουξέ. Πληθώρα κιθαριστών λαίμαι ;D Το κομμάτι σπέρνει πάντως. all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχεις λαίμαι!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Μαζί με τους ΤΟΤΟ, ήταν από τις πιο "session" μπάντες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχεις λαίμαι!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Καλά ας κόψουμε κάνα δύο... μέτρα... ;D Κάτι μου θύμιζαν οι φάτσες από τι φωτό ;) Και μια και τους αναφέραμε... ΤΙ live ήταν αυτό με τα δύο καμάρια της πόλης :o 8) Για πολλά... χαρτομάντιλα λαίμαι ;D all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 ΤΙ live ήταν αυτό με τα δύο καμάρια της πόλης :o 8) Πω πωωωωω. Φανταστικό! Πολύς κόσμος στην σκηνή και πολύ ωραίο (απίστευτο) παίξιμο από όλους. :o :o :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Moderator Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Να μην πούμε για αυτό... ΥΓ: Verdine είσαι ο ήρωας μου 8) O0 all this has happened before and will happen again
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Θερίζει. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2017 Ο Τόνι ο Αιόμι συνθέτει εκκλησιαστική μουσική. Εμένα μου άρεσε πάντως :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις