Χάρης Ο Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μαζεύεται με. ;D Ξέφυγα. Πρώην VARTANIS
gvour Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μαζεύεται με. ;D Ξέφυγα. Μια χαρα ειναι οι Αμπα και ροκαρουν και ωραια. αγαπημένοι μου Γεώργιε απ τσι νέους... :) εδώ στην πρώιμη φάση τους... Μ'αρεσουν πολυ Νικο. Και το παλαιοτερο που εβαλες αν και πιο ωμο και ακατεργαστο εχει "πραμα". Δυνατο.
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ωχ αμάν μεράκλωσα... 8) 8) 8)
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2016 Νικόλα μου sorry που σε άφησα στα κρύα του λουτρού προχθές. :-[ Απολαύστε Νέα Ορλεάνη και ακούστε τον υπέροχο κιθαρίστα Shane Theriot με τον απίστευτο Johnny Vidacovich στα τύμπανα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις