Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ουτε στο 3ο ουτε στο 5ο δυστυχως θα σε απογοητευσω...εχω τελειωσει εδω και 2 χρονια...φιλακια μιζερε... Κάποιος αρχίζει να παραφέρεται νομίζω... :roll: :roll: :roll: Έτσι κι αλλιώς οι μισοί εδώ μέσα έχουν ξεφύγει και οι άλλοι μισοί κοντέυουν' date=' αν φυσικά δεν έχουν πάψει να ασχολούνται...Δεν οδηγούν πουθενά αυτές οι κουβέντες. Κρίμα. Χαμένος χρόνος και εσφαλμένα συμπεράσματα για άτομα που στην καθημερινή τους ζωή φέρονται και είναι πολύ διαφορετικά απ'ό,τι πίσω από μια οθόνη υπολογιστή. Και πάλι κρίμα...[/quote'] Αν ένας δεν αλλάζει στο παραμικρό πιστεύω είτε είναι live είτε πίσω απο μια οθόνη είναι ο antouan :lol: :lol: :lol: :wink: :D You are wrong f**ked and overatted...
takis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Έτσι κι αλλιώς οι μισοί εδώ μέσα έχουν ξεφύγει και οι άλλοι μισοί κοντέυουν' date=' αν φυσικά δεν έχουν πάψει να ασχολούνται...Δεν οδηγούν πουθενά αυτές οι κουβέντες. Κρίμα. Χαμένος χρόνος και εσφαλμένα συμπεράσματα για άτομα που στην καθημερινή τους ζωή φέρονται και είναι πολύ διαφορετικά απ'ό,τι πίσω από μια οθόνη υπολογιστή. Και πάλι κρίμα... ωπ κατι μου θυμιζει για τον εαυτο μου αυτο.. :oops: :)
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Μπα εγώ πάντως δεν νομίζω να λες αλήθεια :wink: :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
takis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Μπα εγώ πάντως δεν νομίζω να λες αλήθεια :wink: :D με μπερδεψες τωρα... :lol: εγω;και αν ναι για ποιο πραγμα;συννενοηση μπουζουκι.. :lol:
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Για το αν φέρεσαι διαφορετικά στην κανονική ζωή σου σε σχέση με όταν βρίσκεσαι μπροστά από την οθόνη! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
fleamail Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Aπό εδώ το πάτε από εκεί το φέρνεται πάντα σε καυγά γυρνάει ρε παιδί μου, απίστευτο πράγμα :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Για το αν φέρεσαι διαφορετικά στην κανονική ζωή σου σε σχέση με όταν βρίσκεσαι μπροστά από την οθόνη! Εγώ τουλάχιστον μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι εκτός οθόνης ο Τάκης είναι ψυχούλα. :wink: :D You are wrong f**ked and overatted...
takis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Για το αν φέρεσαι διαφορετικά στην κανονική ζωή σου σε σχέση με όταν βρίσκεσαι μπροστά από την οθόνη! α οκ! βασικα αν εξαιρεσω τον "τσακωμο" που ειχα προσφατα με abraxas και οντως δεν ημουν ο εαυτος μου εχεις δικιο δεν φερομαι διαφορετικά στην κανονική ζωή μου σε σχέση με όταν βρίσκομαι μπροστά από την οθόνη!αν και αυτο αλλοι θα το κρινουν...παντως γινομαι μαλακάκος ωρες ωρες οταν με ειρωνευτουν και οταν ακουω απολυτους ανθρωπους... :) α!να ξερεις οτι μου αρεσουν και τα αγορακια... :lol:
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Ποιοι; Πάντως ήδη 2 κίτρινες πέσανε από τον admin οπότε ας χαλαρώσουμε λίγο έτσι; :wink: :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
takis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Aπό εδώ το πάτε από εκεί το φέρνεται πάντα σε καυγά γυρνάει ρε παιδί μου' date=' απίστευτο πράγμα :lol:[/quote'] οχι ρε δεν νομιζω.εκτος αν καταλαβα λαθος που δεν νομιζω...πλακα κανει ο boukaw7 :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση