Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Αν και δεν ειναι το ειδος μουσικης που με ενθουσιαζει ολη η παραγωγη,τα παιξιματα και το feel ειναι Α+. Συνθετικα δε μου λεει κατι αλλα οπως ειπα δεν ειναι το ειδος της μουσικης στο οποιο...αρεσκομαι..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Εμένα μου φέρατε στο νου τη μεσαία περίοδο του Captain Beefheart με τον ωραίο κιθαρίστα των Mallard Zoot Horn Rollo ;) Τώρα για αυτό που άκουσα …..well done , μου άρεσε , βέβαια, αν και του σιναφιού…. ;),δεν θα υπεροδηγούσα τοσο πολύ το μπάσο , παρόλο που χαρακτηρίζει πολύ τον ήχο σας. Καλή συνεχεία και πάντα τέτοια :) rust never sleeps
blazas Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Πολυ ιδιαιτερο για ελληνικη μπαντα.Πολυ καλος ο slide κιθαριστας.
IraklisZS Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Να'στε καλά παιδιά!!!! Πολυ ιδιαιτερο για ελληνικη μπαντα.Πολυ καλος ο slide κιθαριστας. Ο κιθαρίστας είναι ενας, που τραγουδαει κιολας! ;D a classic player now...
gvour Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Ο κιθαρίστας είναι ενας, που τραγουδαει κιολας! ;D Οι μπυρες ομως που γυρευε ο ανθρωπος στο daddy's blues τελικα ηρθαν? ;D
IraklisZS Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Οι μπυρες ομως που γυρευε ο ανθρωπος στο daddy's blues τελικα ηρθαν? ;D εννοειται, και δεν ηταν ουτε οι πρωτες ουτε οι οι τελευταιες! a classic player now...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση