Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δε ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά αλλά ανοίγω το θέμα μιας και μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. Μόλις έλαβα ένα email απ' τον Amor, τεχνικό της Dunlop, ο οποίος με πληροφόρησε ότι το συγκεκριμένο πετάλι δουλεύει κανονικά και στα 18V dc (όχι μόνο στα 9V). Θα το επιχειρήσω αύριο που θα έχω το πετάλι και θα σας πω!!  :D ;D

Δημοσιευμένο

Ενδιαφέρον. Το πήρα πρόσφατα και είναι εξαιρετικό πεταλάκι. Αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το όφελος στα 12V. Αν ήταν drive pedal, θα το καταλάβαινα. Περιμένω εντυπώσεις!

Δημοσιευμένο

Ενδιαφέρον. Το πήρα πρόσφατα και είναι εξαιρετικό πεταλάκι. Αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το όφελος στα 12V. Αν ήταν drive pedal, θα το καταλάβαινα. Περιμένω εντυπώσεις!

:D Λοιπόν το πετάλι δουλεύει κανονικά και στα 18V DC. Έπαιζα για καμιά ώρα και δεν συνάντησα πρόβλημα.Χρησιμοποίησα μια έξοδο απ'το DC Brick που έχω για την ακρίβεια. Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον αυξήθηκε κατά πολύ το feedback  επομένως θα πρέπει το Regen να είναι μαξ "παρα 5" . Επίσης όπως είναι φυσικό θέλει προσαρμογή και το Mix στα νέα δεδομένα.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το αποτέλεσμα,χρωματίζονται ελαφρώς διαφορετικά οι επαναλήψεις κι επειδή το χρησιμοποιώ σε 2 3 κομμάτια μαξ μένει ως έχει! Συν τοις άλλοις εξοικονόμησα μια 9βολτη θέση του τροφοδοτικού μου για άλλο πετάλι...άρα μια χαρά! :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...