FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δε ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά αλλά ανοίγω το θέμα μιας και μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. Μόλις έλαβα ένα email απ' τον Amor, τεχνικό της Dunlop, ο οποίος με πληροφόρησε ότι το συγκεκριμένο πετάλι δουλεύει κανονικά και στα 18V dc (όχι μόνο στα 9V). Θα το επιχειρήσω αύριο που θα έχω το πετάλι και θα σας πω!! :D ;D
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρον. Το πήρα πρόσφατα και είναι εξαιρετικό πεταλάκι. Αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το όφελος στα 12V. Αν ήταν drive pedal, θα το καταλάβαινα. Περιμένω εντυπώσεις!
FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2016 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρον. Το πήρα πρόσφατα και είναι εξαιρετικό πεταλάκι. Αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το όφελος στα 12V. Αν ήταν drive pedal, θα το καταλάβαινα. Περιμένω εντυπώσεις! :D Λοιπόν το πετάλι δουλεύει κανονικά και στα 18V DC. Έπαιζα για καμιά ώρα και δεν συνάντησα πρόβλημα.Χρησιμοποίησα μια έξοδο απ'το DC Brick που έχω για την ακρίβεια. Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον αυξήθηκε κατά πολύ το feedback επομένως θα πρέπει το Regen να είναι μαξ "παρα 5" . Επίσης όπως είναι φυσικό θέλει προσαρμογή και το Mix στα νέα δεδομένα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το αποτέλεσμα,χρωματίζονται ελαφρώς διαφορετικά οι επαναλήψεις κι επειδή το χρησιμοποιώ σε 2 3 κομμάτια μαξ μένει ως έχει! Συν τοις άλλοις εξοικονόμησα μια 9βολτη θέση του τροφοδοτικού μου για άλλο πετάλι...άρα μια χαρά! :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση