Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Εγώ λέω να πάμε μετά κι ένα Sabbath με Ozzy vs Sabbath με Dio να το κλείσουμε το μαγαζί... :-\ Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα... Dio δαγκωτό ;D all this has happened before and will happen again
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα... Dio δαγκωτό ;D Σωστός ;D
X-minor Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα... Dio δαγκωτό ;D καιαιαιαιααι... ΠΑΜΕ! (0.50)
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Και επειδή ξέρω κι εγώ να βρίζω, θα σου πω που θα την βάλω. Θα την βάλω στον πούτσο μου για να μην λερωθεί από τα σκατά σου όταν σε πηδάω... Γκέγκε φανμποη του κώλου? Μην γινεσαι αγενης μικρε, αφου ολοι εχουν καταλαβει τι καφρος εισαι. ;D
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Μην γινεσαι αγενης μικρε, αφου ολοι εχουν καταλαβει τι καφρος εισαι. ;D Σας ευχαριστώ για το κοπλιμάν μεσιέ. Ανταποδίδω ;D
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Να συνεισφέρω εις την συζήτηση ήπια κι εγώ :-* No one wants an alien
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Moderator Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Λοιπόν αγαπητά αγόρια και τώρα παρακαλώ χαλαρώστε- τα επίμαχα θα σβηστούν (ως γνωστό και ως είθισται) και η ζωή συνεχίζεται ;) Δεν υπάρχει λόγος για περιττές εντάσεις, αντεγκλήσεις και καταστάσεις που διαταράσσουν την εύρυθμο λειτουργία του forum ( εξαιρετικό αυτό το τελευταίο) ;D Θερμή παράκληση, λήξτε το εδώ. Για μουσική μιλάμε, όχι για το μεσανατολικό. ΥΓ: Paraga άσε τις προβοκάτσιες. ΥΓ1: Και του το έχω πει του admin- κάνε με βρε mod, να δεις το λουκέτο να πάει σύννεφο ;D all this has happened before and will happen again
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 τα επίμαχα θα σβηστούν (ως γνωστό και ως είθισται) Το ξέρουμε, όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε ;D Θερμή παράκληση, λήξτε το εδώ. Για μουσική μιλάμε, όχι για το μεσανατολικό. Συμφωνούμε και οι δύο όμως ότι είναι η κορυφαία μπάντα. Κατά τα άλλα όλα καλά (μέχρι ο άλλος να συμπαθήσει τον Blackmore) ;D
pericles Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 OP Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Και φυσικά υπεύθυνος για την ένταση είναι ο... διαβολέας ο Περικλής με τα βίντεο που ανεβάζει :-* ;D Βάλε κάνα toto live βρε Peri- εκεί πως να αρπαχτούμε; Πάντα ένας ήταν/ είναι ο κιθαρίστας 8) ;D Λες να το κανω;; ;D ;D ;D ;D ;D
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2016 ΥΓ: Paraga άσε τις προβοκάτσιες. Άντε άλλαξε καμιά πάνα ρε φανμπόι, απολύεσαι ;D ;D ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση