akis_pan Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Παρα πολυ ωραιο κομματι και αρτιοτατο,τοσο εκτελεστικα οσο και ηχητικα!!!Τα θερμα μου συγχαρητηρια και καλη συνεχεια. :) Μόνο ΘΡΑΣ...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2016 εξαιρετικό! πολύ στρωμένη δουλειά. Αν θες πες μας μερικά πράγματα για την παραγωγή και ηχογράφηση... με σήμα το μπιφτέκι
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Guru Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 μπράβο Γιώργο... ώριμη δουλειά σε όλα τα επίπεδα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
captain-iglo Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Πολύ ωραίο κομμάτι.. Βασικά εμένα με έφτιαξε πολύ για να το πω απλά..! Μπράβο σε όλους σας..
RemaliFrank Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Πολυ ωραιο κομματι . :) Μπραβο . :o Βασικα και αλλα δυο τραγουδια που ακουσα - The Corruptor , Shoulders For Pillows - με ενθουσιασαν το ιδιο . Εξαιρετικη δουλεια . Δηλωνω Fan του Voyager. Πως βρισκουμε το CD ? ;D Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 groovy :) :) :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
THANOS THE Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2016 Εξαιρετική δουλειά. Με ταξείδεψε. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση