AuditoryDriving Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Πρέπει να φύγουμε κάποια στιγμή από αυτή την τσουβαλάτη λογική. Δεν υπάρχει καλύτερος ενισχυτής για το παντού και πάντα αλλά για την κάθε ξεχωριστή περίπτωση...Και αν μια τέτοια περίπτωση αφορά στο να κάτσω στον καναπέ του σπιτιού μου,να παίξω για την πάρτη μου ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι ή να εξασκηθώ στις τεχνικές που θέλω με αξιοπρεπέστατο ήχο χωρίς να χρειάζομαι δυο ντουζίνες παρελκόμενα και μπάρμπα ασφαλίτη,τότε κανείς λαμπάτος δεν φτουράει μπροστά σε κανέναν Mustang ή ID Core. Κι ας μην γελιόμαστε,εκεί ακριβώς στόχεψαν οι modeling και τα έχουν καταφέρει μια χαρά...Προφανώς έπεται και συνέχεια. Edit_Που σημαίνει ότι συμφωνώ πλήρως με τον φίλο Cigaret13. :) Ουδεποτε αμφισβήτησα την πρακτικότητα... απλώς μιας και το θεμα έχει να κάνει με καινουριους modeling ενισχυτές, άρα με την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτής, εξέθεσα την γνώμη μου λέγοντας ότι υπάρχουν πολύ πρακτικοί λόγοι για τους ... δεν περιμένω ν ακουσω κάτι καινούριο ή στα επίπεδα ενός καλού κλασσικού ενισχυτή. Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι που το modeling θα υστερεί του αναλογικου για αρκετά ακόμη ... και το λέω αυτό έχοντας δουλέψει με εξομοιώσεις σε μη γραμμικά συστήματα και εχω μια άλφα εμπειρία του ποσο δυσκολο και απαιτητικό υπολογιστικά είναι (πόσο μάλλον όταν εμπεριέχεται αναδραση, κυκλικότητες κτλ). Έχουν σημασία οι εκπτώσεις που γίνονται στην μοντελοποίηση του ήχου; Για κάποιους ναι, για κάποιους όχι. Φώτη χαχαχαχ τα γρανάζια ήταν το αστειάκι της ημέρας, i was just teasing :) :) Επισης, τι wonder woman re - μπερδεύεσαι με το Ms. Pacman μάλλον :) :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση