mij Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Ζητώ συγνώμη που παρεμβαίνω' date=' αλλά τα Roister δεν είναι hi-end ηχεία.[/quote'] Φίλε έχεις δίκιο. Δεν το είπα για εντυπωσιασμό, αλλά κάποια sites όπως αυτό: http://www.harmone.com/resources/equipment/speakers.html τα αναφέρουν σαν hi-end. Τα δικά μου σίγουρα δεν είναι hi-end αλλά είναι πραγματικά πολύ καλά. Ξέρω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει και hi-end μοντέλα.
vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Ζητώ συγνώμη που παρεμβαίνω' date=' αλλά τα Roister δεν είναι hi-end ηχεία.[/quote'] Φίλε έχεις δίκιο. Δεν το είπα για εντυπωσιασμό, αλλά κάποια sites όπως αυτό: http://www.harmone.com/resources/equipment/speakers.html τα αναφέρουν σαν hi-end. Τα δικά μου σίγουρα δεν είναι hi-end αλλά είναι πραγματικά πολύ καλά. Ξέρω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει και hi-end μοντέλα. Και εγώ τα audio spectrum που πρότεινα στον φίλτατο Τάκη δεν είναι hi-end, είναι ίσως στο όριο hi-fi / hi-end. Ο ενισχυτής είναι. π.χ. Hi-End ηχείο είναι αυτό: ή αυτό: :D :D
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=am5_rear_index&ck=0 Αυτά λένε τπτ??? Γιατι τα έχω και κάθονται.... Time is just a fraction of the sine.......
vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Τα έχω ακούσει. Βγάζουν "μεγάλο" ήχο για το μεγεθός τους. Χρωματίζουν κάργα βέβαια (αναμενόμενο για τέτοιο είδος ηχείου) και δημιουγούν μια "τρισδιάστατη" αίσθηση, το οποίο εμένα δεν μου αρέσει γιατί μπερδεύει την στερεοφωνική εικόνα. Anyway, αν είναι καλύτερα από αυτά που ακούς τώρα τι τα έχεις και κάθονται? :wink: Για την μεσαία κατηγορία hi-fi είναι μια καλή επιλογή.
vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 'Οσο αφορά το αρχικό post στην ερώτηση τι ηχεία - ηχοσύστημα έχει ο καθένας. Εγώ (μετά από πάααρα πολλές αλλαγές) έχω: Ενισχυτικά: Προ-ενισχυτής: Nakamichi AV-8 (Τον χρησιμοποιώ και στο πολυκάναλο home cinema) Τελικός: Luxman L-5 (Είναι ολοκληρωμένος αλλά χρησιμοποιώ μόνο το τελικό στάδιο - Απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ενισχυτής) Ηχεία: Audio Spectrum Xanadu (+ ηχεία home cinema: Κεντρικό Wharfedale Diamond 9 και περιφεριακά χειροποίητα). CD-Player: Sony XA-2 ES Πικ-άπ: Walker CJ58 Κασσετόφωνο 8O : Nakamichi BX100-E Καλώδια: Van Den Hul και Ecosse
mij Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 'Οσο αφορά το αρχικό post στην ερώτηση τι ηχεία - ηχοσύστημα έχει ο καθένας. Εγώ (μετά από πάααρα πολλές αλλαγές) έχω: Ενισχυτικά: Προ-ενισχυτής: Nakamichi AV-8 (Τον χρησιμοποιώ και στο πολυκάναλο home cinema) Τελικός: Luxman L-5 (Είναι ολοκληρωμένος αλλά χρησιμοποιώ μόνο το τελικό στάδιο - Απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ενισχυτής) Ηχεία: Audio Spectrum Xanadu (+ ηχεία home cinema: Κεντρικό Wharfedale Diamond 9 και περιφεριακά χειροποίητα). CD-Player: Sony XA-2 ES Πικ-άπ: Walker CJ58 Κασσετόφωνο 8O : Nakamichi BX100-E Καλώδια: Van Den Hul και Ecosse Αααααααααααα!!!!!!!!!! Πες το ντε οτι είσαι "δαγκωμένος" με τα ηχοσυστήματα....... Θα πρέπει η τσεπούλα σου να είναι άδεια.........
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 vandergraaf για modulator :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
gangster Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Eγώ έχω αυτά τα ηχεία: Jm Lab chorus 714s Eνισχυτής ο φτωχός πλην τίμιος Nad 320 BEE: και cd player της ίδιας σειράς, nad 521 bee: Δυστυχώς το καημένο βρίσκεται σε μικρό χώρο και δεν μπορεί α δουλέψει όπως θα πρεπε... :( one colour: black - and shades of grey
BRAIN Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Τάκη εγώ λυμπιρίζομαι για καλή αγορά τα BM 15A dynaudio που θα καλύψουν απόλυτα και διαφορετικές σου αναγκες, όπως να ακους μη χρωματικά παραγωγές που σου αρέσουν και φυσικά τις ηχογραφήσεις σου άψογα :wink: φτιάχνης και λίγο την ακουστική του χώρου σου και είσαι άρχοντας 8) http://www.thomann.de/gr/dynaudio_bm15a_aktiv_studiomonitor.htm
vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 vandergraaf για modulator :wink: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :D :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση